2777
2789
عنوان

خانومایی ک از شوهرتون خیانت دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 113 پست
الان شما چجوری فهمیدی؟چجوری از بیمه گفتی میشه فهمید یعنی شوهرت بیمه گذار زنه هست؟بگو من چجوری بفهمم ...

به نظرم نرو سراغ فهمیدنش 

کاش منم نمیرفتم چون شرایط جدایی نداشتم الان دارم پر پر میزنم 😔

یه سامانه اس که وقتی واردش بشی یه کد پیامک میشه به سیم کارتش 

من چون سیم کارتم به نام شوهرم بود تونستم وارد بشم حالا اگه سیم کارتی داری که به اسم اونه و دست توعه یا به گوشیش دسترسی داری در خواست بده برات توضیح بدم

منم اینجا یکی بهم گفت همچین سامانه ای هست

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
به نظرم نرو سراغ فهمیدنش کاش منم نمیرفتم چون شرایط جدایی نداشتم الان دارم پر پر میزنم 😔یه سامانه اس ...

اها همون سامانه ک حتی صیغه هم باشن متوجه میشی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا تاپیک دارم درباره ش نظرات کاربرا هم هست وقت کردی بخون

همه نظرات نوشتن اون زندگی ب درد نمیخوره 💔راستشو بخوای منم دیگ حسی ب شوهرم ندارم حتی تو رابطه هم تو دلم میگم ازت متنفرم و مجبورم متاسفانه 😔فقط میخواهم خودمو جمع و جور کنم بچه هام یکم بزرگتر بشن جدا میشم شده ۴۰سالمم بشه ازش جدا میشم 😭چون این درد دیگ از تو سینم نمیره

همه نظرات نوشتن اون زندگی ب درد نمیخوره 💔راستشو بخوای منم دیگ حسی ب شوهرم ندارم حتی تو رابطه هم تو ...

نمیدونم شاید منم منتظرم ببینم بعدها چی میشه فعلا که هستم چون ضمانتی نیس بعدی پاکدامن باشه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
نمیدونم شاید منم منتظرم ببینم بعدها چی میشه فعلا که هستم چون ضمانتی نیس بعدی پاکدامن باشه

دقیقا منم خیلی میترسم برم سمت خیانت می‌دونی اینقدر ک دلم خونه مطمعنم اگر ی بار دیگ ازش چیزی ببینم منم نمیتونم پاکدامن باشم حتی شده از رو تلافی و این حس خیلی ازارم میده اون روز تو خیابون داشتم رانندگی میکردم و گریه میکردم ی ماشینه افتاد دنبالم کلی باهاش کورس گذاشتم اما هر چی شیشرو داد پایین ک باهام صحبت کنه اصلا محلش ندادم آخه همه مردا لنگه همن ی عاشغال عوضین وقتی بابای ۷۰ساله من زن سوار ماشینش کرده بود دیگ چ توقعی از مردای لاشی خودمون داریم 😔🤦

من بخشیدم چون خودش اعتراف کرد و کلیم جبران کرد بعدش بعدشم اولین بچمونو اوردیم که خداروشکر تا اینجا غ ...

شوهر من پرو تر از این حرفاست خدارو شکر ک باهم خوبین اما من تو دوران عقد ازش چیزی دیدم و رفتم مشاوره گفتن ک چون تازه ازدواج کرده و از بادی مجردی اومده بیرون طبیعیه کم کم میذاره کنار اما نذاشت کنار رفت با کارگرش ک اصلا وقتی میشینم بهش فکر میکنم با چ کسی ب من خیانت کرده بیشتر قلبم اتیش میگیره 😔

دقیقا منم خیلی میترسم برم سمت خیانت می‌دونی اینقدر ک دلم خونه مطمعنم اگر ی بار دیگ ازش چیزی ببینم من ...

دقیقا خیانت که ببینی همه مردها برات بیرنگ میشن هر چند سخته ولی بهتر از اینه خودمون رو گول بزنیم

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️