2777
2789

شغلتون چیه و در آمد ماهانتون چقدر هست؟

میدونم سوال شخصیه پس لطفا فقط کسایی که دوست دارن جواب بدن ممنونم 

❤️❤️❤️

و اونایی ک جواب دادن تک تک شاید نتونم تشکر کنم انشالا پر روزی تر باشید

سلام بنده خودم دانشگاه میخونم رشته تجربی ولی دوستم مادرشون کاردرمانه. یعنی با بچه هایی که مشکل ذهنی دارن و اوتیسمی هستن کار میکنه. ایشون هر هر هفته ۲ روز میره سرکار از ظهر تا تقریبا شب و حقوقشون تقریبا ماهی ۲۰ میلیون تا ۲۴ میلیون هست عزیزم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شنیون کارم،زبان و خیاطی هم اموزش میدم

ماهی حدود50میل درامد دارم

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

شنیون کارم،زبان و خیاطی هم اموزش میدمماهی حدود50میل درامد دارم

جون چه دوست هنرمندی دارم 😎😂💕

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

۸ تومن

تو داروخانه ام

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

۸ تومنتو داروخانه ام

خوشبحالت من دوره شو رفتم کلی پول دادم یک ماهم کاراموزیشو رفتم ولی هیچی تو مخم نرفت دیگه ول کردم🥲خنگ نیستما ولی خب داروخونه کلا کارش میدونی خیلی سخته دیگه، منم وسط دانشگاه پاشدم رفتم کلاس و کاراموزی نمیرسیدم همرو بخونم

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون