2777
2789

فردا ازمون علوم داره. تا ۴ که نشسته فیلم نگاه کرده دو ساعت بزور ۴ تا درس رو خونده . گفتم خوب سه تا دیگه رو هم بخون بپرسم هیچی بلد نیست و نمیخونه میگه خوابم میاد گرفت خوابید دیوانه شدم بحدا.

خسته شدم چیگار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا ما که مثلا بزرگسالیم از امتحان خسته شدیم این بچه که جای خود داره راهش خودش پیدا میکنه فقط راهنمایش کن

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

عزیز من  انقدر بهش گیر نده معلمش یکبار چیزی بگه خود میفهمه به معلم بسپار جلوی جمع نه ولی بهش تذکر بده 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

عزیزم براش یه جایزه تایین کن و بگو مثلا اگر نمره ی خوب بگیری فلانو برات می خرم که دوست داره. هیچوقت با بقیه مقایسه ش نکن ولی بهش انگیزه بده. همچنین سعی کن خودتم باهاش درس بخونی. اگه نیومد دیگه زورش کن عزیزم. ایشالله موفق میشی 

عزیزم براش یه جایزه تایین کن و بگو مثلا اگر نمره ی خوب بگیری فلانو برات می خرم که دوست داره. هیچوقت ...

البته داد نزن، لهش نکن و حرف زشتم بهش نزن.  همچنین سعی کن باهاش حرف بزنی و بهش بگی که درس بخونه. بهش بگو چرا باید درس بخونه و اگر نخونه چی میشه گلم 

قدیما چطور بود 

والدین نمیدونستن بچه کلاس چندمه

بچه باید یاد بگیره خودش مسئول درسشه

زیاد بهش نپیچ

چند بار نتیجه بد بگیره پیش دوستاش خجالت میکشه خودشو جمع میکنه 

اگر بچاش خرص بخوری تو همه مسائل زندگی میشه همین تا ابد باید بجاش حرص بخوری

اخه امتحان ترم هست و توی کارنامه میاد

الان نتیجه بد کوچیک نگیره بعدها نتیجه های بد بزرگتر میگیره 

نمیگم کلا رها کن باید مدیریت کنی

بگو بیا بشینیم درست و منطقی صحبت کنیم بدون عصبانیت و منطقی توضیح بده قشنگ شاخکاش تیرز میشه

بعدم سیم برق رو بکش بگو قانون تا آخر امتحانا اینه روزی دوتا یک ساعت اجازه تلوزیون داری .