سلام بنده خودم دانشگاه میخونم رشته تجربی ولی دوستم مادرشون کاردرمانه. یعنی با بچه هایی که مشکل ذهنی دارن و اوتیسمی هستن کار میکنه. ایشون هر هر هفته ۲ روز میره سرکار از ظهر تا تقریبا شب و حقوقشون تقریبا ماهی ۲۰ میلیون تا ۲۴ میلیون هست عزیزم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!
شنیون کارم،زبان و خیاطی هم اموزش میدمماهی حدود50میل درامد دارم
جون چه دوست هنرمندی دارم 😎😂💕
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕 چِقَد بَده خدايى كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى تيريپ خَلسه و كُمايى تو مَنى مَن شُمايى دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
خوشبحالت من دوره شو رفتم کلی پول دادم یک ماهم کاراموزیشو رفتم ولی هیچی تو مخم نرفت دیگه ول کردم🥲خنگ نیستما ولی خب داروخونه کلا کارش میدونی خیلی سخته دیگه، منم وسط دانشگاه پاشدم رفتم کلاس و کاراموزی نمیرسیدم همرو بخونم
دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑 وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون