2777
2789
عنوان

چقدر آدم مریض و افکار مسموم اینجا زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 50 پست

من ک اون تاپیک نبودم

ولی من یائسگی زود رس شدم

و پریود نمیشم

دیگه شرایط هرکی فرق داره

و باید بپذیریم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اون تاپیکتون گفتین از آشپزی کردن بدتون میاد🤨🤯

یعنی چی درک نمیکنم آشپزی کردن بخشی از یک زنه هر کس خوشش نیاد با زن بودنش کنار نیومده و انرژی زنانه نداره 😱

درک نمیکنم یعنی از زن بودن بدت میاد؟ 😟

آره دقیقامنم با کسایی که گفتن بدشون میاد و از پریود متنفرن مشکلی ندارمخیلی ها اینو گفته بودن نظرشون ...

کلا بعضی از کاربرای سایت به‌شدت عصبی هستن و فکر میکنن تو همه تاپیک‌ها باید نظر بدن!

مثلا من خودم وقتی عنوان یه تاپیکی‌ رو میخونم میبینم ازش خوشم نمیاد دیگه وارد اون تاپیک نمیشم!

شما حرفاشونو به‌دل نگیر❤

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

منم قبلش حالم بدههمین که خونریزیم شروع میشه اصلا انگار آب رو آتیش خوب میشم

کلا به حرفای اینجا حساس نشو یه بار یه خانم تاپیک زده بود چرا خرابا شانس دارن بعد من فقط گفتم بهتره از لفظ بهتری استفاده کنی خراب چیه .بعدش اکثرا بهم حمله کردن که اره به تو چرا برخورد حتما خودت خرابی از همکارات دفاع نکن😐😐😐😓باورت نمیشه بدجوری عصبی شدم و تپش قلب گرفتم از حرفشون گزارش زدم و تاپیک حذف شد 

تو اون تاپیکتون گفتین از آشپزی کردن بدتون میاد🤨🤯یعنی چی درک نمیکنم آشپزی کردن بخشی از یک زنه هر کس ...

اینکه من از آشپزی بدم بیاد یا کسی از پریود بدش بیاد چیز عجیبی نیست تفاوته

ولی اینکه شما فکر میکنی حس خوب من به پریودم مازوخیسمه یه جیز دیگه است

دختر خوب معنی کلمه مازوخیسم رو می دونی اصلا؟یا فقط خوایتی یه چیزی گفته باشی

مازوخیسم یعنی خود آزاری

خود آزاری یعنی مثلا کسی خود زنی کنه

پریود چه ربط به خود زنی داره

چیزی که شما گفتی اصلا ربطی نداشت و وقتی شما میگی پریود رو چیزی مثل خودآزاری می دونی می تونه از قهر با بدن و زنانگی سرکوب شده و قهر با خودت و زنانگیت باشه

اگر بگی وااااای نه من متنفرم چیز عجیبی نیست بله من دوست دارم شما می تونی متنفر باشی ازش

مقل آشپزی که من ازش متنفرم ممکن شما دوست داشته باشی

فکر کنم معنی مازوخیسم رو درست نمی دونستی 

شما جزو درصد کمی هستین که درد قاعدگی ندارید اکثرا درد دارن جوری که با دوتا مسکن از درد زمین گاز میزنن،شما زایمان نکردین شما درد های واقعی زنانگی رو نکشیدین ، شما ازدواج نکردین که بخواید دوران پی ام اس رو تحمل کنید با شوهر یا کلی بالا پایین های دیگه از زندگی ،خب معلومه برای بقیه حالت شما نرمال نیست  ،اونا خیلی خیلی بیشتر از شما زنانگی رو تجربه کردن پس قطعا با بدنشون قهر نیستن 

اینکه من از آشپزی بدم بیاد یا کسی از پریود بدش بیاد چیز عجیبی نیست تفاوتهولی اینکه شما فکر میکنی حس ...

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۴-۱۷۰۷۱۴~2_5m2w.png 

چرا خوب میدونم شما متوجه نیستین. 

در واقع مازوخیسم یک اختلال روانیه که فرد از درد کشیدن لذت میبره

و این اختلال منجر به آزار خواهی و همین خودزنی و آسیب به خود میشه که سبب درد و در نهایت لذت بشه. 

ولی مطلقا اره حرفم درست نبود. شاید شما پریودی هاتون سبکه و درد زیادی رو حامل نمیشین شاید درکتون جور دیگست 

شما جزو درصد کمی هستین که درد قاعدگی ندارید اکثرا درد دارن جوری که با دوتا مسکن از درد زمین گاز میزن ...

اتفاقا من درد قاعدگی زیادی دارم

من با وجود تمام مشکلاتش بازم دوستش دارم چون تو همون اذیت هام هم حس خوبی دارم بازم

این قابل توصیف نیست امیدوارم خودتون تجربه اش کنید

آدم هرچی احساسش به خودش بهتر میشه می تونه این حس رو تجربه کنه

من خودم هرچی حسم به خودم بهتر شد بیشتر تونستم این حس رو به دست بیارم

منظور از زنانگی فقط زن بودن و مادر بودن نیست توضیحش طولانیه نمیشه اینجا توضیح داد

بحث اینه با تمام درد و مشکلات و پریود و بارداری و مادر شدن حالت باهاشون خوبه حس و حالت با اینکه یک زنی و همه اینا رو داری حتی همراه با درد و مشکل خوبه و با خودت و دنیای خودت در آشتی هستی

اتفاقا امثالم یک درصد نیستن از همین جا فهمیدم زنان مثل من زیادن

می تونن بدشون بیاد می تونن متنفر باشن از پریودشون من با تفاوت نظر هیچ مشکلی ندارم با توهین مشکل دارم

ما می تونیم تفاوت عقیده داشته باشیم و تفاوت عقیده هامون اجازه توهین نمیده

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۴-۱۷۰۷۱۴~2_5m2w.png چرا خوب میدونم شما متوجه نیستین. د ...

پریود من سبک نیست اتفاقا سنگینه

درد پریود یه بخشی از طبیعت بدن منه

مدل بدن من هم اینطوریه که پریودم دردناک و سنگینه ولی من با بدنم و سیستمش مشکلی ندارم و دوستش دارم

شرایط جسمی من اینطوریه و زنم پریود هم بخشی از وجود و زن بودن ام

توی این مدت هم تمام تلاشم رو می کنم که به بدنم رسیدگی کنم،استراحت کنم،کمتر کار سنگین کنم که اذیت نشم لازم شد مرخصی بگیرم سر کار نرم و اتفاقا چون دوست ندارم درد و اذیت بکشم بیشتر به خودم می رسم و تمام سعی ام اینه موقعیت راحتی برای خودم محیا کنم

نمیگم از درد خوشم میاد

میگم خودم و بدنم رو با وجود پریود درناکش دوست دارم

پریود هم بخشی از زن بودن و دوستش دارم

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو بیان کنم 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۴-۱۷۰۷۱۴~2_5m2w.png چرا خوب میدونم شما متوجه نیستین. د ...

بعد ببین پریود که آزار خواهی و آسیب به خود نیست اصلا

پریود یه بخشی از زن بودن و سیستم بدن ما خانم هاست اصلا آسیب نیست،چیزی نیست که ما بگیم می خوایمش یا نمی خوایمش اتفاقا دیر اتفاق بیوفته یا دچار مشکل بشه از خیلی جهات بیشتر آسیب می بینیم

رو نظم هست و انجام میشه کل سیستم بدنمون بهتره

به نظرم نمیشه اصلا براش از کلمه مازوخیسم استفاده کرد

اونا که یه عده بیمار عصبی ان که ریختن تو سایت مشکل دارن ولشون کن 

اره اینکه پریود میشیم یعنی سالم هستیم و خدارو شکر کنیم منم تو نوجوونی ازش متنفر بودم بخاطر درد و فشاری که روم بود اما الان تنبلی گرفتم تازه می فهمم که کاش قدر سلامتی خودمو میدونستم و اونایی که میگن کاش پریود نبودیم باید تو شرایطی قرار بگیرن که قدرش رو بدونن 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

شما جزو درصد کمی هستین که درد قاعدگی ندارید اکثرا درد دارن جوری که با دوتا مسکن از درد زمین گاز میزن ...

چی بود دیگه درد قاعدگی برای همه اینقدری نیست که با وجود مسکن آرام نشن.

Tunnel Vision