2777
2789
عنوان

از تک تکون خواهش میکنم کمکم کنید دیشب از ناراحتی نتونستم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 119 پست
خانواده ایشون راضی نیستن یک چیز بگم خودمم میدونم ازدواج کنم باهاش مورد خوبی نیست اما عشق کورم کرده

پس بلاکش کن اولش سخته بعد میفهمی چه ارامشی داری

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین همین الانم خانوادش راضی شدن و اومدن جلو ردشون کن. واقعا میخوای وارد خانواده ای بشی که بزور و بامنت قبولت کردن؟ ک بعدا سرت منت بندازن و طعنه کنایه بزنن؟ مگه چیت کمه  مگه اونا چی هستن 

لایک نکنید❤️

عذاب وجدان  برا چی

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
به خاطر این که من هنوزم کامل با اولی بهم نزدم فقط نمیدونم میخواد چیکار کنه

بهم  بزن  بره  ارزش  نداره  قرار  نیست  خودتو  نابود  کنی

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خانواده ایشون راضی نیستن یک چیز بگم خودمم میدونم ازدواج کنم باهاش مورد خوبی نیست اما عشق کورم کرده

البته هروقت خواستی ازدواج کنی به جز این که مورد خوبیه معیارها تو داره از نظر مالی اخلاقی خوبه یا نه به اینم توجه کن که تو دلت هست حالت باهاش خوبه یا نه 

چون حسی که کنارش داری هم خیلی مهمه 

البته من منظورم این نیست این قبلی رو بچسبا من منظورم موردای دیگست

چون وابستگی هم که باعث میشه بدی هارو نبینی و اشتباه کنی فرق داره 

من منظورم اینه حالت خوب باشه نه که بدونی دوسش داری ولی داری اشتباه میکنی

اون اقا اگه دلش با شما بود همون اول هرطوری بود خانوادشو‌راضی میکرد اینکه هی شل کن سفت کن درمیاره یعنی شما اولویتش‌نیستی و داره گرینه هاشو بالا پایین میکنه احتمالا دنبال یکی دیگه اس شمارم‌تو اب نمک نگه داشته که اگه اون نشد شمارو داشته باشه من بودم بیخیالش میشدم جواب اون خواستگار جدید رو میدادم 

خودت از آدم بلاتکلیف متنفر نیستی ؟ آدمی که نمیدونه چند چنده ؟ عزیزم من فقط میدونم مرد اگر عاشق زن باشه 

دیگه آی بابام راضی نیست و مامانم میگه نه و این خرفا سرش نمیشه 

وقتی اونا رو بهانه میکنه یعنی خودشم اونجوری که تو گوش ات خونده دوست نداشته 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
نه دورت بگردم من فقط حرفم اینه اون آقا اگه اومد گفت خانوادم راضی شدن چی بگم ؟آخه آخرین بار که باهم ح ...

اونی که داره صبرمیکنه شمایی عزیزم اون فقط شمارو معطل کرده

اگه غوره هم بود تاالان حلوا شده بود

برو پی زندگیت، خودت پیرنکن

حرفتون کاملا درسته خدا لعنت کنه اون اقارو میاد گه گداری حالمو میپرسه کلی قربون صدقه و....آخرم نمیگه ...

دختر خوب ادمی که بعد چند سال هنوز تکلیفش با خودش روشن نیست اصلا مورد خوبی برای ازدواج نیست.اینکه میگه خانوادم راضی نیستن هم صددرصد بهانه الکی میاره ...چند سالشه؟؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
البته هروقت خواستی ازدواج کنی به جز این که مورد خوبیه معیارها تو داره از نظر مالی اخلاقی خوبه یا نه ...

من دیوونه هستم حتی فکر این میکنم که اون با کسی دیگه است دیوونم میکنه انقدر دوسش دارم فقط من عاشقشم وگرنه هیچ چیزی نداره 

کاش بتونم من حتی فکر کن این که بعدمن اون میره با کسی دیگه دیوونم میکنه

حستو میفهمم 

یه مدت بلاکش کن بعد دیگه میفهمی حالت خوبه به خودت میگی چه اشتباهی میکردم باش بودم و دیگه خودت از بلاک درش نمیاری

چون الان میگی میفهمی مورد خوبی نیست ولی موندی

دختر خوب ادمی که بعد چند سال هنوز تکلیفش با خودش روشن نیست اصلا مورد خوبی برای ازدواج نیست.اینکه میگ ...

۲۸

اما خب من بی عقل هستم انگار نمیفهمم حتی به این فکر میکنم ازدواج کنه دیوونه میشم هزارتا فکر و خیال