2777
2789
عنوان

از تک تکون خواهش میکنم کمکم کنید دیشب از ناراحتی نتونستم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 119 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۸اما خب من بی عقل هستم انگار نمیفهمم حتی به این فکر میکنم ازدواج کنه دیوونه میشم هزارتا فکر و خیال

عزیزم اینا همش به خاطر وابستگیه نه عشق...ازش فاصله بگیر و خودت رو شدیدا مشعول کارو زندگی کن ...و به مورد جدید به طور جدی فکر کن...حتی اگه مورد جدیدی هم در کار  نبود بازم بهت میگفتیم این آقا رو ول کن چون به درد ازدواج نمیخوره ...هنوز جوونی و تو بهترین سالای زندگیت...آینده ت رو به خاطر همچین آدمی خراب نکن

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
اون اقا اگه دلش با شما بود همون اول هرطوری بود خانوادشو‌راضی میکرد اینکه هی شل کن سفت کن درمیاره یعن ...

اره درسته اگه یک بار دیگه مجدد پیام داد برای احوال پرسی چی بگم 

لطفا سرزنشم نکنید اما من بی عقل هستم میدونم آدم خوبی برای ازدواج نیست اما خب عاشقشم حتی از فکر این که الان با کسی دیگه ست دیوونم میکنه 

میدونی با من که بود زیاد اخلاقش خوب نبود چون منم کلی منت میکشیدم و کوتاه میومد بنظرت اون برای من اخلاقش اینطور بود یا کلا همینطوره؟

نه دورت بگردم من فقط حرفم اینه اون آقا اگه اومد گفت خانوادم راضی شدن چی بگم ؟آخه آخرین بار که باهم ح ...

الکی میگه اگه واقعی میخواست خانوادشو راضی میکرد بهت نمیگفت برو کیس مناسب اومد ازدواج کن 

بهش پیام بده کیس مناسب اومده میخوام ازدواج کنم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
دختر خوب ادمی که بعد چند سال هنوز تکلیفش با خودش روشن نیست اصلا مورد خوبی برای ازدواج نیست.اینکه میگ ...

می‌دونی چیه حسم میگه این می‌ره دور دور بعد که از دور میندازنش بیرون میاد استارتر بهش انرژی بده واسه دور دورای بعدیش

اصلا حس خوبی بهم اینجور آدما نمیدن

می‌دونی چیه حسم میگه این می‌ره دور دور بعد که از دور میندازنش بیرون میاد استارتر بهش انرژی بده واسه ...

افرین 👌👌

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
خودت از آدم بلاتکلیف متنفر نیستی ؟ آدمی که نمیدونه چند چنده ؟ عزیزم من فقط میدونم مرد اگر عاشق زن با ...

اره حرفتون کاملا درسته 

اما من انگار عقلمو از دست دادم بنظرتون چیکار کنم الان فکر میکنم با کسی دیگه ست دیوونه میشن انقدر که فکر میکنم 

حتی راستشو بخوای اخلاقشم زیاد خوب نبود نمیدونم شاید برای من اینطور بود 

اون بازم ولت میکنه الانم ترکت میکنه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

اونی که داره صبرمیکنه شمایی عزیزم اون فقط شمارو معطل کردهاگه غوره هم بود تاالان حلوا شده بودبرو پی ز ...

من انقدر دوسش ندارم حتی به این فکر میکنم اون ازدواج کنه شاید من دق کنم 

اره حرفتون کاملا درسته اما من انگار عقلمو از دست دادم بنظرتون چیکار کنم الان فکر میکنم با کسی دیگه س ...

بنظرخودت ما به کسی که عقلشو ازدست داده چی بگیم؟!؟!

اگه نسبت بهش ۵۰ ۵۰ هستی ولش کن دیگه

خودت هم میگی که اخلاقای بدی هم داره مگه مجبوری ادامه بدی بابا ازدواج به چه قیمتی

اگه از مورد دوم اطمینان داری و شرایطش حتی یه کم از اولی ضعیف تر هست ، باز هم به نظرم نسبت به اولی در اولویت هست.

نفر اول رفتارش مشکوک هست و اگه اصرار یا تماس و ...  از طرف شما باشه ، بعدا اینو تو سرتون میزنه و  مدام سرکوب  میشی ...

اصلا محل بهش نگذار

و برای دومی هم بهتره هر چه زودتر خانواده ها رو درگیر موضوع  کنید...  

بنظرخودت ما به کسی که عقلشو ازدست داده چی بگیم؟!؟!اگه نسبت بهش ۵۰ ۵۰ هستی ولش کن دیگهخودت هم میگی که ...

حرفت کاملا درسته عزیزم برام دعا کن 

اگه پیام داد در حد احوال پرسی چی بگم باز بهش