2777
2789
عنوان

از تک تکون خواهش میکنم کمکم کنید دیشب از ناراحتی نتونستم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 119 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دورت بگردم من فقط حرفم اینه اون آقا اگه اومد گفت خانوادم راضی شدن چی بگم ؟آخه آخرین بار که باهم ح ...

فکرکنم اگه میخواستت درارتباط میموند 

این که خانوادش راضی بشن ربطی به ارتباط شما نداره که گفته در ارتباط نباشیم دور باشیم

احتمال میدم میخواسته دورباشین که اگرم تو خواستی ازدواج کنی بکنی اگرم نکنی اون برگرده باهات

ولی احتماله ها مطمئن نیستم

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
شما روند زندگی خودتو پیش بگیر درخت نیستی که صبر کنی یکی بیاد بهت آب بده . اونم اگه خیلی میخواستت دست ...

حرفتون کاملا درسته 

خدا لعنت کنه اون اقارو میاد گه گداری حالمو میپرسه کلی قربون صدقه و....آخرم نمیگه میخواد چیکار کنه 

اخه خدا لعنتش نکنه میاد گه گداری پیام میده حرف میزنه کلی قربون صدقه و.....اصلا نمیدونم میخواد چیکار ...

بهش بگو من کیس های بهتری دارم اگه جدی نیستی میخوام به پیشنهاد اونا فکر کنم

فکرکنم اگه میخواستت درارتباط میموند این که خانوادش راضی بشن ربطی به ارتباط شما نداره که گفته در ارتب ...

من بهش گفتم یک مدت دور باشیم از هم 

اما خب الانم گه گداری پیام میده کلی قربون صدقه و حرف زدن اما خب چه فایده نمیدونم آخرش چی میشه 

من بهش گفتم یک مدت دور باشیم از هم اما خب الانم گه گداری پیام میده کلی قربون صدقه و حرف زدن اما خب چ ...

وقتی اخرشو مشخص نمیکنه ولش کن وقتی میدونی راضی نیستن و نمیشه ولش کن

خونواده تو راضی نیستن یا اون؟ اگه خونواده تو باهاشون حرف بزن اگه خونواده اون بگو باهاشون حرف بزنه

اگه بازم جواب قاطعانه منفیه پس فکرت رو بذار رو خواستگارت 

البته یوقت از سر این که ممکنه بعدا خواستگار نباشه به خواستگار جواب مثبت ندیا

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
وقتی اخرشو مشخص نمیکنه ولش کن وقتی میدونی راضی نیستن و نمیشه ولش کنخونواده تو راضی نیستن یا اون؟ اگه ...

خانواده ایشون راضی نیستن 

یک چیز بگم خودمم میدونم ازدواج کنم باهاش مورد خوبی نیست اما عشق کورم کرده