2777
2789
عنوان

داستان زندگیم و عشق نافرجامم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 40 پست
حق داری عزیزمحیف اون عشقِ ناباما عب نداره گذشته ها دیگه تموم شدن مهم اینه که الان حال دلت با شوهرت خ ...

الان یه پسر داره شنیدم به عمه ام گفته بود اگه پسرم دختر میمود اسم منو روش میذاشت 

منم گفتم عمه کاوه گوه خورده اون بود که عشقشمون خراب کرد اون بود که منو نابود کرد حالا به چ جراتی میخاد ادای عاشقای دلسوخته در بیاره بخدا روهام فرهاد میفرستم این عین سگ بزنشش برادرام 

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

الان یه پسر داره شنیدم به عمه ام گفته بود اگه پسرم دختر میمود اسم منو روش میذاشت منم گفتم عمه کاوه گ ...

خوب گفتی عزیزم

خودشون جا زدن الان که شکست خوردن حسرت شده واسشون

کِه عِشق آسان نِمود اَوَّل وَلی اُفتاد مُشکِل ها :)❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب گفتی عزیزمخودشون جا زدن الان که شکست خوردن حسرت شده واسشون

از خودم تعریف نمیکنم مثلا میبینه من نجیبم همه میگن نجیبه

معقوله با شوهرم عین ادم دارم میسازم

ک ونش سوخته زن خودش صدتا دوست پسر داره 

این اخرایا عمه ام گفته میخاد بره از پسرش دی ان ای بگیره

سلام عزیزم  الان تامیکتو دیدم چقد خوب شد کارما پس داد منم قبل همسرم با یکی بودم نزدیک یک سالو خرده ای عاشقش بودم طرف بهم نارو زد و خیانت کرد رفت با دوستم عقد کرد دوسه بار شیرینی پخش کرد جلو چشام همکلاسیم بود هنوزم ک هنوزه زخمی ک ب دلم زده بود تازست ولی اون هنوز کارما پس نداده دعا کن جوابشو بگیره :) شب آخر ب من گفت تو خرابی و فلان ک دست پیش بگیره ک پس نیوفته

💜💙🧡تو نیمی از من نیستی تمام منی💜💙🧡

سلام عزیزم الان تامیکتو دیدم چقد خوب شد کارما پس داد منم قبل همسرم با یکی بودم نزدیک یک سالو خرده ا ...

مطمن باش تقاضشو پس میده من منو مسخره میکرد که اره بخاطر من روانی شده الان خودش کلی قرص ارامیخش میخوره 

دوماه توی تیمارستان ایران که تو تهران بستری شد

مطمن باش تقاضشو پس میده من منو مسخره میکرد که اره بخاطر من روانی شده الان خودش کلی قرص ارامیخش میخور ...

عه  امیدوارم ی روزم من تاپیک بزنم ک تقاص پس داد فقط خدا میدونه من چی کشیدم اون مدتو 

برگام😐🍃چه اوضاع خیطی

عمه ام میشه دختر دایی مادرم گفتم از هردو طرف فامیلیم 

عمه ام میدونست عروسش خرابه ولی بخدا انقد باهاش خب بود میگفت پسرم میخادش من بخاطز پسرم

اخرشم دختره با دوس پسرش رفت خودشم درخواست داد

عه امیدوارم ی روزم من تاپیک بزنم ک تقاص پس داد فقط خدا میدونه من چی کشیدم اون مدتو

انشالله که میده

عه امیدوارم ی روزم من تاپیک بزنم ک تقاص پس داد فقط خدا میدونه من چی کشیدم اون مدتو

الان ازدواج کردی؟؟

الان ازدواج کردی؟؟

اره شوهرمم دوس دارم ولی ی حس بدی هم ب اون دارم بیشتر ب خاطر این ازش بدم میاد  ک با بی رحمی تمام بامن رفتار کرد از پشت خنجر زد هیچ حسی بهش ندارم الان ولی دوس داشتم ب خاطر زخمی ک بهم زده تقاص پس بده تا بفهمه ک دنیا همینجوری ک خودش میخواد پیش نمیره