2777
2789
عنوان

از تک تکون خواهش میکنم کمکم کنید دیشب از ناراحتی نتونستم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 119 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا هم خیانت نیست اون اگر عرضه داشت میومد و میموند نه اینکه شل کن سفت کن در بیاره به خواستگارت فکر ...

حرفتون کاملا درسته 

اما من عقلمو از دست داده بودم حتی فکر میکردم ازدواج کنه من دق میکنم اما الان فکر میکنم به درک ازدواج کنه 

من بهش گفتم یک مدت دور باشیم از هم اما خب الانم گه گداری پیام میده کلی قربون صدقه و حرف زدن اما خب چ ...

اصلا حرفشو باورنکن این اگه واقعا میخواستت همون موقع جلو میومد.اگه کیس مناسبی بهت پیشنهادشد حتما قبول کن

چشم عزیزم مثلا چجوری باشم تو رابطه جدید که آویزون نباشم من فقط مشکلم اینه خیلی قربون صدقه میرم اصلا ...

صبر کن بذار اون برا همه چی پیش قدم شه اصلا هم‌قربون صدقه و این چیزا نداشته باش با متانت و محترمانه حرف بزن حتی تا مدتی بجای تو از شما استفاده کن بذار یاد بگیره اونم اینطوری حرف بزنه دفعه اول که دعوتت کرد بیرون فوری قبول نکن بگو خبرشو میدم بیرون رفتی منتظر باش درو برات باز کنه فوری نپر رو‌منو‌صبر کن منو رو بهت تعارف کنه خلاصه یکم اوایل باید رسمی و دور در بایستی دار باهاش تا کنی و نذاری از یه حدی بیشتر بهت نزدیک‌بشه تا دیدی میخواد سر‌ شوخیو باز کنه و مثلا حرفای رمانتیک بزنه تا یه مدتی نه همیشه فوری بحث عوض کن و مثلا به یه بهونه ای محترمانه خداحافظی کن یه جوری رفتار کن که نتونه حدس بزنه جوابت چیه منتظر باشه هی پیش خودش فکر کنه یعنی جواب مثبت میده یا منفی 

صبر کن بذار اون برا همه چی پیش قدم شه اصلا هم‌قربون صدقه و این چیزا نداشته باش با متانت و محترمانه ح ...

اهاالان متوجه شدم ممنونم ازت عزیزم ممنونم بابت وقتی که گذاشتی بهترینا سهم قلب مهربونت 

التماس دعا دوست عزیزم 

یه چیزی بگم ناراحت نشی ها ...

ارتباط گرفتن ، در حد تلفنی و دیداری ، برای مدت زمان خیلی کوتاه

چند دقیقه ای 

تلفنی سه دقیقه 

و دیداری ۱۰ دقیقه 

و تعدادش حداکثر سه یا چهار  بار 

کافیه ...

در حد شناخت ظاهری و اولیه اون هم توی شرایطی که هیچ کسی نتونه سو استفاده بکنه و کسی بدهکار و طلبکار دیگری هم نشه...

یعنی توی ماشینش سوار نشید ...

فعلا هم کافی شاپ و ... قبول نکنید 

توفضای باز مثل پارک و در حال قدم زدن ...

رفتارش رو هم زیر نظر بگیر...

دقیقا رسمی صحبت کنید ... قربون صدقه و... که اصلا ا. طرف شما نباید باشه مگر بعد از عقد...دقت کن بعد از عقد...

اگه با این شرایط وارد ارتباط بشید اون هم اگه واقعا به فکر ازدواج هستید...و بهش نیاز جسمی و روحی دارید و توانش رو هم دارید...

برید جلو ...و هر چه زودتر خانواده ها رو درگیر کنید 

در غیر اینصورت با هر درخواستی واکنش نشون ندید بعدا گرفتار میشید...

یه چیزی بگم ناراحت نشی ها ...ارتباط گرفتن ، در حد تلفنی و دیداری ، برای مدت زمان خیلی کوتاه چند دقیق ...

حرفتون کاملا درسته ممنونم بابت وقتی که گذاشتی دوست عزیزم خدا خیرت بده 

یه چیزی بگم ناراحت نشی ها ...ارتباط گرفتن ، در حد تلفنی و دیداری ، برای مدت زمان خیلی کوتاه چند دقیق ...

من مشکلم این بود با این خیلی آویزون بودم و خیلی قربون صدقه میرفتم و مطمعن بود هیچوقت نمیرم