2777
2789
عنوان

❌❌❌ویروس خطرناک خاموش در کمین خانم ها❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2534 بازدید | 113 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم درگیر تیپ ۱۶ هستم زائده ها رفتن با لیزر ماه آینده میرم دوباره آزمایش اینا بدم برای دفع قرص پاور ...

ان شالله برای شما هم به خیر میگذره👍 همینکه لایف استایل سالم دارین عاللللیه. 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
@niniyar_1

😂خو درد، مگ مهمه اینجا و اکانت اینجا و کلا سایتش😂من ک دیگ جوابی ب ت و امثال ت نمیدم اما همینکه انقد جوگیرین برای همچین فضایی و فک میکنین چخبره ک این حرکتو میزنی😂🤣ینی خاله زنک و بی سوادی، خدانگهدار😂

بهداشتش منظورت صندلیه دستگاهه من هیچی نمیدونم

نه،  سری لیزر که روی بدن میزارن منظورمه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
وقتی دو طرف سالم باشن دلیلی واسه ترسیدن وجود نداره

درسته 

سالمیم ولی ترسوام

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
قرص پاورفیت من دربارش تحقیق کردم جانم من خودم درگیر ویروس هستم خوردنش تا ۶ ماه عوارض نداره بعداز اون ...

درسته. ولی من خوندم که بیشتر از این برای کبد مضر . قبلش با دکتر مشورت بشه بهتره خیلی🌷

میتونین از متخصص هم بپرسین🌺

خانوم محترم شما مثل اینکه حالتون خوب نیست از نیست اچ‌پی وی تو سن بالای ۱۲ سال درگیرش میشن و قرص پاور ...

کاملا درسته🌷

اخه شنیدم بعضیا میگن بعد درمان جواب آزمایشمون منفی شده واسه همین پرسیدم

آره تا دو سال خود بدن میتونه خود به خود دفع کنه ، در صورت تقویت سیستم ایمنی

یعنی بعد ۶ماه ویروسش از بدن خارج میشه بااین قرص

نه ویروس همیشه تو بدن میمونه فقط با بالا رفتن ایمنی بدن غیر فعال میشه و شخص همچنان ناقل هست نباید باشگاه و استخر و اینا بره بده به مردم

اا