2777
2789
عنوان

❌❌❌ویروس خطرناک خاموش در کمین خانم ها❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 113 پست
همین مونده توعه ولد زنا بگی خدا بگه چشم😐گوه خوردی اینطوری با من حرف میزنی اصن!بچه سال، کسی ک مطمین ...

خانوم محترم شما مثل اینکه حالتون خوب نیست از نیست اچ‌پی وی تو سن بالای ۱۲ سال درگیرش میشن و قرص پاورفیت و هگزام کاملا گیاهی هستن هیچ‌عوارضی نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این کپسول همه میتونه بخورنن اونایی ک ندارن؟

آره مثلا تو دوران کرونا یک سری میخوردن. از آنفولانزا هم پیشگیری می‌کنه یک ماه قبل فصل سرد بخوری خیلی خوبه. فقط چون در دراز مدت برای کبد خوب نیست همیشه نباید خورد. کسی مشکل کبد داره باید با دکتر مشورت کنه . اگه سالم از این بابت به مدت سه ماه استفاده کنه. تا شش ماه هم میشه ولی قبلش خوبه که با متخصص مشورت شه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
خانوم محترم شما مثل اینکه حالتون خوب نیست از نیست اچ‌پی وی تو سن بالای ۱۲ سال درگیرش میشن و قرص پاور ...

دکترش میگه عوارض داره شما میگی نداره؟ باشه برو بخور، من حالم خوبه شما دکتر سرخودا حالتون خوب نیس ولی

لیزر چی

اگه بهداشت رعایت کنن آره میشه.

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
لیزر چی

رعایت نکنند+

دکترش میگه عوارض داره شما میگی نداره؟ باشه برو بخور، من حالم خوبه شما دکتر سرخودا حالتون خوب نیس ولی

قرص پاورفیت من دربارش تحقیق کردم جانم من خودم درگیر ویروس هستم خوردنش تا ۶ ماه عوارض نداره بعداز اون هم ندارن اما معمولا تو ۶ ماه ویروس خنثا میشه 

@niniyar_1 ایشون فکر کنم یکم ب آرامش نیاز دارن ی چند روز از نی نی سایت دور نگهش دارین

🖕🏻ب ی ورمم نیست از اینکه تو جمع بی سوادای خاله زنک اومدمم پشیمونم😂اکانتمو حذف کننن خوشحال میشم

🖕🏻ب ی ورمم نیست از اینکه تو جمع بی سوادای خاله زنک اومدمم پشیمونم😂اکانتمو حذف کننن خوشحال میشم

متاسفم براتون  خدا ب قلبت آرامش بده انقد بی ادب هستین ک‌من دلم نمی‌خواد چیزی بهت ثابت کنم 

قرص پاورفیت من دربارش تحقیق کردم جانم من خودم درگیر ویروس هستم خوردنش تا ۶ ماه عوارض نداره بعداز اون ...

باشه جانم! تحقیقتو بردار بده ب پزشک بهت بگه، حوصله توضیح واس کسایی ک نمیخوان بفهمن ندارم ولی خودم ته همشو پیش دکترا در اوردم.... روز خوش!