2777
2789
عنوان

❌❌❌ویروس خطرناک خاموش در کمین خانم ها❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 113 پست

سلام خانومای عزیز لطفا وقتی کسی تاپیک میزنه یه کم صبر داشته باشید حرفش تموم شه بعد انگ کلاهبرداری و دروغگویی و چیزه های دیگه بزنید،بخدا این حجم از عصبانیت واستفاده از الفاظ رکیک برام عجیبه . ان شاءالله خدا به هممون آرامش بده

اسی علائمش چیه ؟؟ وقتی تا بحال زگیل نزده یعنی ندارم یا ممکنه داشته باشم ؟؟

علامت اصلیش عزیزم زگیل هست که روی پوست درمیاد. گاهی هم کاملا بدون علامت و فقط باید آزمایش بدی یا تست پاپ اسمیر بدی . که برای تشخیص زگیل آزمایش hpv بهترین

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانومای عزیز لطفا وقتی کسی تاپیک میزنه یه کم صبر داشته باشید حرفش تموم شه بعد انگ کلاهبرداری و ...

چه قشنگ گفتی . الهی آمین🙏🌷

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
علامت اصلیش عزیزم زگیل هست که روی پوست درمیاد. گاهی هم کاملا بدون علامت و فقط باید آزمایش بدی یا تست ...

من ۱۳ ساله ازدواج کردم و تابحال دوسه باری پاپ اسمیر دادم اگه مشکلی بود توی پاپ اسمیر مشخص میشد ؟؟

من ۱۳ ساله ازدواج کردم و تابحال دوسه باری پاپ اسمیر دادم اگه مشکلی بود توی پاپ اسمیر مشخص میشد ؟؟

HPV تو آزمایش مخصوص به خودش خیلی بهتر مشخص میشه. پاپ اسمیر بیشتر تست سلول های دهانه ی رحم ، هرچند که بازم اگه زگیل داشته باشه کسی تو دهانه ی رحمش مشخص می‌کنه. من خودم روی پوست و ظاهر بدنم سالم بود ولی دکتر گفت دهانه ی رحمت زگیل زده. پاپ اسمیرم دادم جوابش مثبت شد از این بابت. میتونی برای خاطرجمعی آزمایش hpv بدی . خیر ان شالله♥️

ممنون گلی

قربوونت تنت سلامت😍

انشاالله شماهم دفع کنید گل قشنگم

ممنووونم ان شالله عزیزم🙏😍

😂اوه دکتر احمق فامیلته ک حساس شدی؟ بی عقل تویی پلشت😂حداقل برو از ی دکتر درست حسابی بپرس، راه کنترل ...

پلشت کل فک و فامیلته.دوست بیچاره من چهارساله درگیره .الان جواب آزمایشش منفی شده ولی داخل بدنش تا آخر عمر میمونه چرا خیال میکنی عقل کل هسی گول این احمق را نخورید 

درسته. ولی من خوندم که بیشتر از این برای کبد مضر . قبلش با دکتر مشورت بشه بهتره خیلی🌷

اره من با دکتر هم توشیراز هم تو شیراز مشورت کردم چون من تیپ ۱۶ دارم دفع کردنش یکم سخته گفتن مشکلی ندارم تا ۶ ماه