2777
2789
عنوان

❌❌❌ویروس خطرناک خاموش در کمین خانم ها❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 113 پست
اره من با دکتر هم توشیراز هم تو شیراز مشورت کردم چون من تیپ ۱۶ دارم دفع کردنش یکم سخته گفتن مشکلی ند ...

درسته👌

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🫂🌺 مرسی از اینکه تجربه های خودتون رو در اختیار بقیه گذاشتین 💓

خواهش میکنم عزیزم دغدغه ام اینکه همه آگاه بشن و هیچکس دیگه مبتلا نشه و کسی هم که مبتلاست درمان شه حدالامکان♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
پلشت کل فک و فامیلته.دوست بیچاره من چهارساله درگیره .الان جواب آزمایشش منفی شده ولی داخل بدنش تا آخر ...

من عقل کن نیستم ولی احمق و پلشتم خودتی😂🧘🏻‍♀️چون بی بته تر از اونی ک خانواده و فامیل داشته باشی، احمق تو بدن همه هست ولی وقتی فعال بشه و مبتلا بشه میشه گفت داره وقتی منفی شده ینی خطر رفع شده

❌❌❌بچه ها راستی از زدن واکسن گارداسیل هم غافل نشین❌❌❌ 

حتی اگه مبتلا شدین. 

تنتون سلامت

گول نزنید ملت ساده دل رو

تازه کامنت تون دیدم . حالا بازم میگید من کلاه بردار و گول زنک هستم؟ 

خیلی ممنون از راهنمایت🙏

خواهش میکنم عزیزم♥️