2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون 7 میلیارد بده بهتون یک جا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 18791 بازدید | 293 پست
چای میبرم کنارش می‌شینم سرش تو گوشیه یا حساب و کتاب شب می‌خوابم رو تخت میبینم ساعت 2شی نیست رفته اتا ...

حق باتوعه خدایی

من بودم ۷ میلیاردو میگرفتم و تمام

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی میفرماییداکثر که نه تمام مردای ایرانی کدومشون یکبار توخونه به خودش رسیده برای همسرشکدومشون عطرای ...

حالا من نمی‌دونم بچه استارتر چند سالشه 

ولی درسته ، نباید همه مسئولیت بچه با مادر باشه 

منم نمیگم آقایون ایرانی بی نقص هستن که

اینو بپذیریم ، فرهنگ غلط خاورمیانه ای به ما خانم ها یاد میده بعد بچه دار شدن از خودمون ، شوهرمون ، خانوادمون ،...بزنیم برای بچه!!

این موردی که شما از آقایون مثال زدید هم ، یک مرد غلطه نه نرمال...دقیقا مثل این خانم های که همسر بودن رو فدای مادر بودن میکنن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

سرش جای دیکه گرم نیست؟بهش اعتماد داری؟

نه نیست چون همیشه سر کاره 

گوشی در دسترس 

مگه باغ که می‌ره دختر ببرن رفیق‌اش که نه اهلش نیست چون باید حداقل یه حموم بره و تمیز کاری ولی نمیره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
همسرم نمیاد 4ساله هیچ جا نرفتیم حتی جمعه هم سر کار من تو خونه با بچه ها میگه خودت برو آخه من با دو ت ...

حق داری استارتر 

همسرتون بشدت آدم بی انگیزه و بی حالی شده 

به نظرم یک بار دیگه امتحان کن 

بهش بگو بیا سه روز باهم بریم شمال 

باهاش حرف بزن بگو دوسش داری ، زندگیتو بچهاتو ،...بگو بیا برای بار آخر هم تلاش خودمونو بکنیم برای زندگی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ببین نمیخوام تورو مقصر کنم

ولی گاهی اوقات ما خانما یا نه بهتر بگم ما ادما بدی های خودمونو نمیبینم و فقط بدی های طرفو میبینم 

ولی وقتی از یه زاویه دیگه ب قضیه نگاه میکنیم میبینم نه ماهم همچین بی تقصیر نیستم

بنظر من اول از همه خودت برو پیش روانشناس هیچکاری هم ک برلت نکنه لااقل ارومت میکنه

بعدک خودت اوکی شدی بیا بشین خیلی حدی با همسرت صحبت کن ببین اصلا قصد ادامه زندگیو داره یانه

اگه دیدی داره بگو پس باید ثابت کنی و درمانتو شروع کنی

خواهشا بخاطر بچه هام ک شده سریع سراغ طلاق نرید درسته بعضی وقتا رتبطه ی سمی بیشتر ب بچه ها اسیب میزنه تا طلاق

ولی طلاق اولین راه نیس

اخریه اخریه

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
همینکه تو این تاپیک با فهمیدن مشکل شوهرت نگفتن گرمی بده بهش و پیشنهاد مشاور دادن ینی آپدیت شدن به نی ...

گرمی دادم 

گل سرخ دادم

لباس خاک توسری خریدم 

یه بار پیله شدم دو تایی بریم حموم 

مامانم بچه ها رو شب نگه داشته 

ولی ....

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
چون شب نمی‌خوام که باشن که باباشون راحت بره رفیق بازی بزار بچه نگه داره بفهمه زندگی یعنی چی

دلتو خوش نکن بچه ها پیش تو می مونن عمرا برن پیش پدرشون شب، مگه اینکه بزور از خونه بندازیشون بیرون

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
گرمی دادم گل سرخ دادملباس خاک توسری خریدم یه بار پیله شدم دو تایی بریم حموم مامانم بچه ها رو شب نگه ...

مشکل جنسی داره

یه دکترم ببرش اگه درست نشد عمر خودتو تلف نکن

🏃🏻‍♀️

گرمی دادم گل سرخ دادملباس خاک توسری خریدم یه بار پیله شدم دو تایی بریم حموم مامانم بچه ها رو شب نگه ...

نه حاجی ایشون مشکلش ذهنی و روحیه شوهرت ربطی‌به این‌چیزا نداره  باید بره س.ک.س.ولوژیست 

اللهم عجل لولیک الفرج ❣

بله البته من آدم مادی گرایی هستم پول خیلی برام مهمه 

الان ی عده میریزن سرم که تو احساس نداری . من مادرم از بچگی مریض بود تو بیمارستان بستری بود ما هم کسیو نداشتیم و اطرافیان هم مارو مسخره میکردن 

بخاطر اینه ک میگم پول طلاق میگیرم بچهارو هم میبرم