2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون 7 میلیارد بده بهتون یک جا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 19016 بازدید | 293 پست
چیشد که اینطوری شد؟یعنی می‌خوام ببینم از اول همین بود آقا یا بعد تولد بچه ها تغییر کرد؟ممکن نیست شما ...

من همسر هستم 

اون نمیخاد 

چون حال ندارم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدمتکار که نمیگیره بچه دو روز معلم خصوصی داره هزار بار میزنه تو سر من اونم خوب بچه ای که فقط برای ری ...

خودش متوجه هست از نظر عاطفه از هم جدایید؟

باهاش حرف زدی؟

این مردی که توصیف میکنی بعیده مهریه یکجا بده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اگه برادرته پس دوتا بچه رو از کجا آوردی،چرا نمیبریش دکتر درمانش کنی رابطه داشته باشع

دیگه تو 14 سال دو بار که کنارم خوابیده 

اونم به زور من 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
خدمتکار میتونه این حس رو که میگن کلفت خونه بقیه باشم رو حذف کنه

کاش فقط حس کلفتی بود

یه چای داغ میتونه برای ایشون کورسوی امید باشه

محبتی نیست محبت:)

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

مقصر خودمونیمشمارو نمیگما در کل هرچی میشه میگن طرف حتما زن خدبی نبودهچرا یکی نمیگه طرف مرد خوبی نبود ...

نه من نیمگم استارتر مقصره 

بیشتر خانم های ایرانی بعد بچه دار شدن خودشونو فدای بچه میکنن

یعنی حتی به خودشون هم اهمیت نمیدن

آقا این این شرایط حس می‌کنه داره با مادر بچه‌اش زندگی می‌کنه ، نه همسرش

انگار اون رابطه گرم و عاشقانه گذشته تموم شده 

اکثر خانم های ایرانی اینطور میشن ...من ازین بابت میپرسم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

استارتر فک میکنم افسرده شدی بابت رفتار همسرت

بنظرم خودتم ب مشاور خوب احتیاج داری

ادم هیچوقت نمیتونه از بچه ش بزنه

ب دو شرط یا افسرده شه

یا بره پی هوسرانی

شنا گزینه اولی افسرده شدی و حتی بچه هاتم نمیخوای

بنظرم ی مشاور و روانشناس برو حال خودتو خوب کن بعدم برو سراغ حال همسرت

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

چه تاپیک دلگیری نمیدونم غصه تو رو بخورم چون یجورایی حق داری رابطه‌ خیلی مهمه

نمیدونم غصه شوهرتو بخورم که چه حالیه که از زنش دست کشیده

یا نمیدونم غصه بچه هاتو بخورم که تو افسردگی بزرگ شدن و عصبی هستن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من همسر هستم اون نمیخاد چون حال ندارم

شما حال نداری یا ایشون؟

میگم نمیتونی بوهارو بسپری به مادر یا خواهری ، یک سفر زن و شوهری باهم برید؟ 

شاید عوض شد حال و هواتون و یکم خلوت کردید باهم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خودش متوجه هست از نظر عاطفه از هم جدایید؟باهاش حرف زدی؟این مردی که توصیف میکنی بعیده مهریه یکجا بده

مهریه میده یکجا مطمینم 

از من بدش نمیاد دوستم داره 

ولی من دیگه نیمیخام باشم اونم میگه من به نظرت احترام میزارم 

کلا براش مهم نیست باشم نباشم برم بیام 

کاش فقط حس کلفتی بودیه چای داغ میتونه برای ایشون کورسوی امید باشهمحبتی نیست محبت:)

چای میبرم کنارش می‌شینم سرش تو گوشیه یا حساب و کتاب 

شب می‌خوابم رو تخت میبینم ساعت 2شی نیست رفته اتاق دخترم خوابیده 

نه من نیمگم استارتر مقصره بیشتر خانم های ایرانی بعد بچه دار شدن خودشونو فدای بچه میکننیعنی حتی به خو ...

جدی میفرمایید

اکثر که نه تمام مردای ایرانی کدومشون یکبار توخونه به خودش رسیده برای همسرش

کدومشون عطرای گرونشو تو خونه میزنه

خب معلومه خانم خونه با اون همه کار و مشغله ای که یه بچه به وجود میاره وقت برای غذا خوردن خودشونم ندارن

اقا پرستار بگیره،از جیب مبارک کم کنه تا خانم وقت اضافه داشته باشه

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

شما حال نداری یا ایشون؟میگم نمیتونی بوهارو بسپری به مادر یا خواهری ، یک سفر زن و شوهری باهم برید؟ شا ...

همسرم نمیاد 

4ساله هیچ جا نرفتیم 

حتی جمعه هم سر کار 

من تو خونه با بچه ها 

میگه خودت برو 

آخه من با دو تا بچه کجا برم