2777
2789
عنوان

بعد سزارین خیلی درد داشتین برای راه رفتن چی سوند وصل کرده بودن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 188 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منو تو خود اتاق عمل فشار دادن بازم اذیت شدم و داد میزدم فکر کن اونایی که بیرون فشارشون میدن چقدر سخت ...

خب منم دقیقا همین دردم بود 😭 بتو بخش بودم سه بار مردم انگار فکر کن من همون روز نه سانت واسه طبیعی باز شدم درد نکشیدم شکمم پاره شد درد نکشیدم اما فشار اون دستا منو نابود کرد 😑 هنوز بعد دوسال و نیم یادمع

نه وقتی تازه زایمان کردی،حتی سرفه آروم هم خیلی بهت فشار میاره.اونا هم در حد نرمال فشار میدن ولی ما د ...

امیدوارم بتونم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
خوب اونایی که بیهوش نمی کنه چی الان میگن بیشتر بی حس می کن بی هوش نمی کنن

من التماس دکتر میکردم که کامل بیهوشم کنه🤣

ی بار تو ریکاوری شکمم فشار دادن ی بار وقتی خواستن ببرنم بخش 

قشنگم من ۲ بار سزارین شدم

بار اول مسکن کمی گرفتم چون دولتی بودم و طبیعتا بهم سخت گذشت 

دومی خصوصی زایمان کزدم و کلی مسکن بهم زدن و طبیعتا دردم قابل کنترل و تحمل بود

مسکن گرفتن خییییییبلی مهمه

خدایا شکرت 

سوتد قبل از عمل وصل میکنن تا بعدش که بیحسی میره بر میدارن

اولین قدما که اشک منو داشت در میاورد خیلی شکمم درد داشت  ولی هر چقدر بیشتر راه بری بهتر میشه

تا ۵ روز بیشتر درد داره تکون خوردن راه رفتن تا ۱۰ روز هم واقعا شیاف لازمه 

دستشویی هم باید یکی کمکت کنه تا بری

شیردهی هم اوایل مامانم بچه رو نگه میداشت شبر میدادیم

ولی بعدش یه آموزش دادن خودم مینشستم میدادم ولی سخت بود دخترم به سختی میگرفت هر سری پرستار میومد کمک میکرد شیرمم انگار کم بود

سخت هست ولی میگذره باید تحمل کرد وحتما کسی باشی بهت کمک کنه

کمپوت انجیر و گلابی زیاد بخور

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
عجیبه

من شنیدم میگفتن خانمای ورزشکار به خاطر اینکه عضلات شکمشون قوی بچه پایین نمیاد و زمان طبیعی شون سخت میشه 

ببین تا روز آخر حاملگی سه طبقه خونه رو روزی چند بار بالا پایین میرفتم حداقل یه ساعت پیاده روی تند داشتم هیچی به هیچی اخرش سزارین شدم 

حتی آمپول فشارم چاره نکرد

شیر و که همراه باید بده به بچه من والا ففط درد وحشتنتک گردن و سر بعدش منو کشت چون با بب حسی از کمر ر ...

وای منم همینجوری شده بودم طوری که دکتره خودش ترسید منو این شکلی دید

وضعم خیلی خراب بود

الهم عجل لولیک الفرج
دقیقا یه خانمی بود تو زایشگاه شکم اول داشت راه میرفت برا خودش یهو گفت اومد اومد...و زایید، حتی روی ت ...

من خودم با کسی صحبت کردم که درد نکشیده بود جالبه حتی نمی دونستن بچه داره دنیا میاد شوهره می خواسته بره سفر گفته من دارم میرم سفر بیا یه دکتر بریم اگر روز زایمانت نزدیک باشه نرم

اینا هم رفتن دکتر معاینه کرده گفته دهانه رحم نمی دونم 8 یا 9 سانته به شوهره گفته بدو برو وسایل بچه رو بیار

خانمه می گفت فقط وقتی شونه های بچه(که عریض ترین قسمت بدنشه) داشت میومد بیرون یه کم درد داشتم همین!!! 

خیلیا آسون زا هستن از قدیم معروف بوده می گفتن گربه زا یعنی خیلی راحت می زان

یه سری هم دو روز درد می کشن از کجا تا به کجا بخیه می خورن

پس قطعا همه مثل هم نیستن بدنها با هم متفاوته چه تو طبیعی چه سزارین.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️