2777
2789

یک مدت زیادیه به خاطر مشغله کاریم نتونستم برم ببینمش حتی شب یلدا هم نرفتیم جایی ولی خیلی با درک و شعوره اصلا گلایه نمیکنه وتا حالا هم حرفی نزده که  ناراحت شم الان شنیدم مریض شده رفته بیمارستان بستری شده نمی دونم چیکار کنم من خیلی دوستش دارم😭😭احساس میکنم باید کاری کنم و زحماتشو جبران کنم چیکار می تونم انجام بدم. 💔💔💔

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شب شام دعوتش کن خونه ات.

یا یه روز باهاش برو گردش.

کادو بده بهش.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

چه جنس محبتی به خودت داره ؟ مثلا وقتی دور و بری هاش مریض میشن چی کار میکنه؟ یا مناسبت ها با بقیه چه رفتاری می‌کنه همون کار رو براش بکنی فرو میری توی قلبش چون این کار کد محبتی این آدمه و این همون کاریه که دوست داره بقیه براش بکنن 

توی همه ارتباطات عاطفی صدق می‌کنه با شوهر با بچه با پدر مادر و... همون‌جوری بهشون محبت کن که خودشون به دیگران عشق میدن

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

اصلا راضی نمیشه. بیاد خونه فقط کار میکنه

خب ببرش گردش

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

گل و شیرینی بخر یه نهارم براش درست کن ببر بیمارستان شب و کنارشبمون

ممنون. چشم. زیاد اهل غذا نیست. بیمارستان هم غذا میدن. 

چه مادرشوهر و عروس خوبیمادر شوهر من امروز یه حرفی بهم زد از صبح دارم فکر میکنم چه جوری بسوزونمش

این اونقدر مظلومه. همیشه طرفم بوده. 

چه جنس محبتی به خودت داره ؟ مثلا وقتی دور و بری هاش مریض میشن چی کار میکنه؟ یا مناسبت ها با بقیه چه ...

تشکر میکنم از شما. خیلی دلمو آروم کردین. ان شاالله بهترین اتفاقات برات بیفته