2777
2789
عنوان

بچها من حالم بده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 82 پست
خب کاش همونموقع جواب میدادی ک دیگه جنگ و جدلی پیش نیاد

بببین اصلا حوصلشو ندارم

میاد بالا میشینه هی نصیحت هی تیکه کنایه میپرونه 

هی میاد میگه بااااید بیای به ما سر بزنی و بیای پایین و ازین حرفا

پیرمرد ۸۰ ساله من اخه چه وجه مشترکی باهاش دارم که برم بشینم حرفاشو گوش بدم واسه همین جواب ندادم

رابطه ما رو پوست پیازه، پوست کلفت شدم بس دعوا کردیم 😅 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

بببین اصلا حوصلشو ندارممیاد بالا میشینه هی نصیحت هی تیکه کنایه میپرونه هی میاد میگه بااااید بیای به ...

مثل عموی من همش در حال نصیحت کردنه بعصی روزا بهش میگم چند روزه نصیحتم نکردی نصیحت خونم افتاده

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثل عموی من همش در حال نصیحت کردنه بعصی روزا بهش میگم چند روزه نصیحتم نکردی نصیحت خونم افتاده

واااای🤣🤣🤣

بعد میددنی چیه ازین زورم میگیره که پایین رفتن منو یه جور وظیفه میدونن!!!

از روی دوست داشتن و دلتنگی نیست که دلشون میخواد من پایین باشم 

واااای🤣🤣🤣بعد میددنی چیه ازین زورم میگیره که پایین رفتن منو یه جور وظیفه میدونن!!!از روی دوست داشت ...

میری پایین کار میکنی؟اشپزی اینا با توئه یا با مادرشوهرا

میری پایین کار میکنی؟اشپزی اینا با توئه یا با مادرشوهرا

مادرشوهرم مسن هس

یه خواهر شوهر مجرد دارم اون آشپزی میکنه 

ولی بعدش ظرفا به عهده منه 

یه کوله ظرف در میارن کمرم میشکنه تا تموم شه 

منم اینجور شده بودم بدون دلیل.یبار پیش مادر شوهرم ومادر خودم انقد گریه کردم حوصلم رفته بود بحثم شد با مادر شوهرم به اون زورم نرسید با مامانم کل کل کردم الان یادم میوفته از خودم خجالت میکشم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
مادرشوهرم مسن هسیه خواهر شوهر مجرد دارم اون آشپزی میکنه ولی بعدش ظرفا به عهده منه یه کوله ظرف در میا ...

اون خواهرشوهرت باهات خوبه؟منم ی خواهرشوهر مجرد دارم انقدر پلنگع دست ب سیاه سفید نمیزنه البته منم نمیکنم چون مادرشوهرم خودش زبله همه کارارو میکنه