2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون 7 میلیارد بده بهتون یک جا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 19016 بازدید | 293 پست
خوب تو میگی کسی هست منم میگم نه خرم همه شما که ادعا دارید دو روز با ربات سرد و بی احساس زندگی کنید ش ...

به حرف بقیه توجه نکن مگه فقط شما مسئول بچه هاتی خب چرا نمیگن شوهرت باید وظایفش رو انجام بده چرا شما فقط باید تا آخر عمر بسوزی پس نقش شوهرت این وسط چیه مرد باید به زن توجه کنه زن هم به بچه ها شما حق طلاق داری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به حرف بقیه توجه نکن مگه فقط شما مسئول بچه هاتی خب چرا نمیگن شوهرت باید وظایفش رو انجام بده چرا شما ...

رابطه نداره دلیلشم مریضیشه!

دوسپسرش نیست خانوادشه 

تازه دوس پسرم توقع داره موقع سختیا کنارش باشی

همسرم نمیاد 4ساله هیچ جا نرفتیم حتی جمعه هم سر کار من تو خونه با بچه ها میگه خودت برو آخه من با دو ت ...

ببینم عزیزم به نظرمن طلاق نگیرخوب اونجوری هم اصلانیست دیگه حداقل اینجوری سایه اش بالاسربچه هات هست جوردیگه هم که اذیت نداره بدون طلاق خوش بگذرون انگارنیست هرچندسخته ولی بعدطلاقم حالت شایدخوب نشه بچه هابی پدرو......

ازدواج یعنی تو تمام مراحل خوب و بد زندگی زن و شوهر کنار هم بمونن اگه غیر این بود دیگه بچه آوردنتون چی بود ، حالا چون هیجان زندگی کم شده میخوای طلاق بگیری همون بهتره طلاق بگیری بری دنبال هیجان 

لایک نکن 🤨

اگه بی احساسه پولشم بخوره تو سرش قطعا جدا میشدم!!!

زنی ام که از زندگی بیشتراز مادیات به عشق و احساس توجه دارم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بخاطر رابطه!!!خیانته کارتباید پاش بمونی

واااا

مکه رابطه فقط جنسیه؟

رابطه یعنی یک آغوش و یک بوسه و ...هم دریغ می‌کنه ازش

یعنی یک بار نمیکه عزیزم چقدر زیبا شدی

نیمه دستت درد نکنه 

نمیگه دوست دارم

آدم دل مرده میشه توی این زندگی!! پس به چیه مرد دل خوش کنه؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ادم موجود پستیههههاین ۷میلیار د که میگه همینجوری جمع شده با جمعه سرکار رفتن...

پسته؟

انتظار محبت داشتن از همسر پستیه؟

واقعا خانم هستید؟؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎