2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون 7 میلیارد بده بهتون یک جا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 19016 بازدید | 293 پست

عزیزم بشین فکر کن برنامت واسه بعدش چیه؟

شاغلی؟ برنامت واسه بچه هات چیه؟

یه وقت فک نکنی بعد طلاق حتما یه مرد با کلی ویژگی خوب در انتظارته!

ب جنبه های منفیشم فکر کن

بعد ب نتیجه برس

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو این تاپیک که ظاهراً اکثر خانمها پول رو ترجیح میدن.

بابد دید ریشه این تصمیم چیه خانما خیلی جاها در زندگی و جامعه نقش دوم هستن چون خیلی ها از نظر مالی ضعیف ترن و  قدرت در زمینه اقتصادی دست مرداست و برای همین قدرت زورگویی و گروهی میکنن اینکارشون باعث ایجاد حس نفرت در زن میشه طبیعیه ک هر زنی بخواد از نقش دوم بودن فرار کنه و تصمیم گیرنده زندگی خودش باشه

حالا اگه خانمه مریض بودم مرده میخواست طلاق بده چه فریادها که در وصف مظلومیت زنه سر نمیدادین....با ای ...

نه عزیزم 

چون‌ مردها معمولا طلاق نمیدن یه عدم تمکین میگیرن و میرن دنبال ازدواج دوم و صیغه و کاری میکنن یا خودِ زن درخواست طلاق بده که مهریه اش بپره ، یا طلاق نگیره و بشینه بچه هاشو بزرگ کنه و صدا در نیاد

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

از بس خری؟؟؟ واقعا دارم به سالم بودنت شک میکنم

خوب تو میگی کسی هست 

منم میگم نه خرم 

همه شما که ادعا دارید دو روز با ربات سرد و بی احساس زندگی کنید شاکی میشید 

من 14 ساله با ربات زندگی کردم و میکنم 

پولم میخام که یه خراب شده ای زندگی کنم حداقل دلم نسوزه 14 سال مفت سرویس دادم 

بچه ها هم که بخوام و نخوام باید تا 6 عصر پیش من باشن برا درساشون 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

من اولویت اولم رو بچه هام میگیرم

چون من ب دنیا آوردم شون و بایدددد مسئولیت مادری ک قبول کردم رو تا آخر ب اتمام برسونم 

اگه قرار بود رهاشون کنم نباید هم بچه دار میشدم

کنارش ب خودمم می‌رسیدم

خودمو تماما وقف نمی‌کردم سعی میکردم از همه چی لذت ببرم تنوع بیارم تو زندگیم

بعدم بیرون از اون زندگی هم خبری نیست 

چه بسا بدتره 

تلاش کن بساز 

اگ شما و شوهرت جا ب جا بودین چی؟؟

شما بیمار بودین 

حال و حس هیچی رو نداشتین شوهرتون میرفت و طلاقتون میداد بزور

مگه شاغل نیستی چطور تا عصر پیشت باشن؟ شب چرا نمیتونن باشن؟؟؟

چون شب نمی‌خوام که باشن که باباشون راحت بره رفیق بازی 

بزار بچه نگه داره بفهمه زندگی یعنی چی 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
جدا از بچه ها ، این زن هم آدمه و نیاز به زندگی و محبت و عشق و آرامش دارهقرار نیست به خاطر بچه ای که ...

منم نظرم نزدیکه ب نظر شما ولی بهرحال وجود بچه ایجاد مسئولیت میکنه برای هر پدر و مادری چون ایشون و همسرشون تصمیم ب وجود و بودن بچه ها در زندگیشون گرفتن و باید با توجه ب مصلحت خودشون و بچه ها تصمیم بگیرن