2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون 7 میلیارد بده بهتون یک جا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 19016 بازدید | 293 پست
واااامکه رابطه فقط جنسیه؟رابطه یعنی یک آغوش و یک بوسه و ...هم دریغ می‌کنه ازشیعنی یک بار نمیکه عزیزم ...

باور کن میکرو و شیلید لب کردم هیچی نگفت بابا یه حرفی بزن یه ذوقی کن هیچی 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت واسه یه اتو مو پول نمیده بعد ۷میلیارد بده مهریه تو بری!!!!!!فانتزیتو عشق است

اتو مو ؟ 

شوهرم الان برا لباسم پول نمیده ولی مهریه رو میده چون میگه دین به گردنم هست خیلی مقیده به این چیزا

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
خب شما که میگی همه چیز رابطه جنسی نیست وقتی اسی سالی یه بار هم نداره خب نیازشو چیکار کنه قرار نیست ب ...

شوهرش کلا ناتوان نبوده ازاول،به مرور ناتوان شده یعنی یه کورسوی امیدی هست

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
باور کن میکرو و شیلید لب کردم هیچی نگفت بابا یه حرفی بزن یه ذوقی کن هیچی

می‌دونم گلی شماهم دلمرده شدی🥲

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ادم موجود پستیههههاین ۷میلیار د که میگه همینجوری جمع شده با جمعه سرکار رفتن...

پس من که تنها تو خونه بودم تو خونه بقیه جمعه به تفریح و رستوران و سفر چی ؟

شوهرش کلا ناتوان نبوده ازاول،به مرور ناتوان شده یعنی یه کورسوی امیدی هست

۱۳ سال صبر کردم نشد 

والا به  نظرم  تو  افسردگی  گرفتی

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم