2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون 7 میلیارد بده بهتون یک جا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 18599 بازدید | 293 پست
بچه هام که مهم هستن ولی خودم چی مگه چند سال زنده ام پسرم 12 سالشه شده عین باباش بی احساس الان بهم گف ...

بچه یه دفعه اینطوری نمیشه باید بیشتر رو تربیتش کار کنی الان بهت نیاز دارن. ولشون کنی فوقش بری شوهر کنی هر شب هم رابطه داشته باشی بعد از این طرف بچه هات بی مادر بزرگ شن خوشبختی؟ خودت بشین فکر کن بین رابطه و بچه ها یکی رو انتخاب کن

سکس از بدبخت کردن بچه هاش مهمتره؟ من دیگه حرفی ندارم

بچه هاش تو یه زندگی سرد و پرتنش و فرسایشی بیشتر بدبخت میشن

وقتی پدر احساس و محبت نداشته باشه و زن دلش با اون زندگی نباشه تر بزن به اون زندگی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه یه دفعه اینطوری نمیشه باید بیشتر رو تربیتش کار کنی الان بهت نیاز دارن. ولشون کنی فوقش بری شوهر ک ...

تا الان خیلی فداکاری کردم 

برای همسر 

برای بچه 

آخرش چی شد همه هار شدن 

فکر کنم زیادی خوب بودم 

دیگه میخام نباشم 

چون اگه این جوری پیش بره شاید مرگ رو به موندن ترجیح بدم 

بچه هام بشن بچه مادر مرده نه طلاق

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
خسته شده از زندگی متاهلیش حالا ب هر دلیلی اون پول هم پشتوانه اس بعد طلاق که همونم خیلی از مردها نمید ...

نمیدونم چه اصراری داری بگی کار خوبی میکنه. پول خوبه ولی نه در حدی که بخاطرش قید دوتا بچه رو بزنی

بچه هاش تو یه زندگی سرد و پرتنش و فرسایشی بیشتر بدبخت میشنوقتی پدر احساس و محبت نداشته باشه و زن دلش ...

بعضیا فکر میکنن صرفا وجود فیزیکی پدر و مادر کنار هم میتونه تضمین خوشبختی و خوشحالی بچه ها باشه ولی بچه ها بی محبتی پدر و مادر بهم و زندگی زوری باهم رو متوجه میشن

اگه تنها گزاشتنش خودخواهی نباشه آره

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی