2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون 7 میلیارد بده بهتون یک جا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 19016 بازدید | 293 پست

شما دلت دیگه به ابن زندگی نیست  پولتو بگیر برو انشالله خوشبخت بشی و پشیمون نشی  بچه هاتم امیدوارم توشرایط خوبی بزرگ بشن و موفق بشن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

استاتر این آدمایی که نوشتن اره نه جای شمان نه دلسوز بچه های شمان نه تو روز تنگ کنار بچه های شمان پس ...

واقعا ۱۷ سالته ؟دمت گرم اینجاست که میگن عقل و پختگی ربطی به سن و سال نداره 🤌👏👏👏👏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنسی طلاق بگیری بری با یکی دیگه؟

نه بابا مگه خرم 

صبح تا عصر بچه ها رو بزرگ کنم 

حالا اگه یه مورد خوب و سالمم بود چند سال بعد 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
عزیزم 13 ساله همین بوده

ببخشید خب مشکلش چیه؟

اگه دوس داری بگو البته

واقعا سخته این همه سال زندگی کردن با این شرایط ولی چرا تو این مدت فکری نکردین که الان به اینجا نرسی؟

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ایشون به بچه هاشم حسی نداره

متاسفانه متاسفانه 

وقتی آدم از لحاظ عاطفی و رابطه زناشویی.... کمبود دلشته باشه افسرده میشه .خود من بشخصه از پسرم دل کندم چون دیگه تحمل ندارم اسی هیچکس تورو درک نمیکنه وقتی بقیه زنا از شوهراشون حرف میزنن چقدرر آدم در خوش فرو میریزه اما اگه میشه بچه هاتم با خودت ببر.

من چون دقیق تو وضعیت ایشون قرار دارم اینو میگم بقیه لطفا قضاوت نکنید.

بخاطر رابطه میخوای یه پولی بگیری و بچه ها رو ول کنی؟ اهه اون بالا نوشته بودی برام مهم نیستن

چرا فکر میکنی‌ مهم نیست ؟

اتفاقا س.ک.س فوق العاده مهمه تو رابطه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

احتماً عصبانی و خسته اس وگرنه هیچ مادری در شرایط عادی بچه هاشو با پول عوض نمیکنه

ایشون 7میلیارد از بچه هاش مهم تره. عنوان رو بخونی متوجه میشی. مگه میشه یه مادر از مادر ی خسته بشه؟ 

ولی به نظرم همه جواب سوالش رو دادنپرسید آیا حاضرین با عوض 7ملیارد جدا بشین؟ و این به نظرم خیلی تلخه

من شخصا اگه عشق و علاقه به کسی داشته باشم و اون آدم پول هم داشته باشه هرگز زندگیمو رها نمیکنم ولی در صورتی ک حالم با اون آدم خوب نباشه مسلما با پولی ک میتونه بده میرم و زندگی خودمو سر و سامون میدم البته ب شرط عدم وجود بچه

بخاطر رابطه میخوای یه پولی بگیری و بچه ها رو ول کنی؟ اهه اون بالا نوشته بودی برام مهم نیستن

بچه هام که مهم هستن 

ولی خودم چی 

مگه چند سال زنده ام 

پسرم 12 سالشه شده عین باباش بی احساس 

الان بهم گفت حیوون و اشغال چون گفتم برو فارسی بخون فردا امتحان داری 

واقعا این بچه به چه درد من میخوره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂