2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه مهریه جاریت کمتره

152 بازدید | 8 پست

دارم میترکم از اعصاب خوردی امشب قراره برن با پدر و مادرش حرف بزنن حالا میدونم میگن ما مهریه نمیخوایم

دختره برا برادر شوهرم جون میده و همش واسه برادر شوهرم کادو میخره و واسه مادرشوهرم اصلا چهره ش خوشگل نیست اصلا من خیلی سر ترم 

من ۳۰۰ تا سکه بودم حالا دیگه میدونم میگن اون چه دختر خوبیه هیچی مهریه نداشت میدونم که مادر شوهرم هی قراره مقایسه کنه

بابا دختره هفت سال از برادر شوهرم بزرگ تره

حالا قراره برادر شوهرم بره خونه دختره حالا میگن اون این همه پول خرج پسرمون و خودمون کرد تو چیکار کردی واسمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه مهریه ش کمه به قیافه شه؟ یعنی با توجه به قیافه دختر مهر تعین میکنی شما؟ چه با فرهنگی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بیخیال حرف اوناشو سرت تو زندگی خودت باشه

خودت وقتی هنوز حرفی نزدن انقدر مقایسه میکنی از اونا انتظاری نیست که نگن

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

چقد سایست داره اول زندگی 😐 منم مهریم از جاریم بیشتره. تو مهضر وقتی جاریم و مامان شیطانش فهمیدن مهریم بیشتره دعوا راه انداختن و بهترین روز زندگیمو خراب کردن ایشلا خیر نبینن هیچوقت نمیبخشمشون

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕