2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون 7 میلیارد بده بهتون یک جا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 19016 بازدید | 293 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری بخای جدا بشی ولی به بچه هاهم فکرکن اونا به مادر نیازدارن میخای چیکارشون کنی پسرن یا دختر

پسر12

دختر7

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
ایشون 7میلیارد از بچه هاش مهم تره. عنوان رو بخونی متوجه میشی. مگه میشه یه مادر از مادر ی خسته بشه؟

من خودم مادر نیستم نمیدونم ولی ی آدمم وقتی عصبانی بشم یا شرایط سخت بشه گاهی حاضرم از خودمم بگذرم گفتم شاید استارتر تو شرایط سختیه ک این حرفو میزنه ولی در عمل احتمالا چنین کاری نمیکنه 

ببخشید خب مشکلش چیه؟اگه دوس داری بگو البتهواقعا سخته این همه سال زندگی کردن با این شرایط ولی چرا تو ...

دوستش داشتم ولی دیگه الان ندارم 

میبنیم فداکاری یک طرفه است 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
من طبق چیزی که خودش گفته قصاوتش میکنم. همون عنوان گفته که بچه هام برام مهم نیستن دوباره برو بخونش

خسته شده از زندگی متاهلیش حالا ب هر دلیلی اون پول هم پشتوانه اس بعد طلاق که همونم خیلی از مردها نمیدن 

پسر12دختر7

خو همون سن بلوغ داره طبیعه عصبی بودنش ولی ببرش حتما پیش مشاور خوب دوستاش ی چک کن بد نباشن دختر چی اونم عصبیه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

واقعیتش حداقل ۹۰ درصدشون پول الویت اوله هر کسی حق انتخاب داره از کسی هم نمیشه ایراد گرفت

خیلی از مردا هم اولویت اولشون پوله کلا این ک کسی پول دوست داشته باشه بد نیست پول ب آدم قدرت میده