2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 5761 بازدید | 363 پست
کارگر عزیزم زحمت نمیکشه؟ ما میگیم حقوقی کفاف یه زندگی و زن بچشو بگه، نمیگیم که میلیاردر باشه

اون که کلا حقوق باید بالا باشه درست ولی خود کارگر همیشه پایین ترین طبقه جامعه است 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی بار یکیشون گفت زنایی ک میرن باشگاه همشون خراب و ه. ر. ز. ه ان باهاش در افتادیم مثل وحشیا رفتار میکرد

کل تاپیکاشم این بود شوهر من با باسن گنده ها بهم خیانت میکنه😂 بعد منو نفرین میکرد میگفت خدا سر بچه هاتو از این مزخرفا بیاره😂 خودش 35 سالش بود از من 18 ساله میخواست سکته کنه

یکی گیر داده بود مطالعه کنید فولیکول مو سلول ندارهاخه ادم عاقل حداقل یه سرچ بزن🤔😐

هموننننننن اعتماد به نفسشو دوست داشتم

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

یعنی برای یه شهر خاص بودن؟

بله البته بقیه کاربرایی که از اون شهر خاص بودن هم‌تو تاپیک بودن انقدر ادمای با منطق و عاقلی بودن فقط دو سه تا کاربر بی منطق بودن

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

کاربر اسمارتیز اعصاب یه نی نی سایت خط انداخت😂

وای اون که گیر داده بود نباید سیلی میزدی؟ انقدر اعصابم خورد شد سرشششش

یکی گیر داده بود مطالعه کنید فولیکول مو سلول ندارهاخه ادم عاقل حداقل یه سرچ بزن🤔😐

یکیشونم من کلی بهش مدرک علمی میخواستم نشون بدم نارنگی برای سرفه خوبه همه تایید کردن هعی میگفت بچه من براش خوب نبوده پس خوب نی🤦‍♀️ ای خدا فلج دستن ی سرچ نمیتونن کنن تو گوگل

اینجا حرف از منطق نزن

یه سری دیگه خیلی متوهمن

کاری به شوهرشونم ندارم کلا کلمه خراب از دهن این جماعت نمیفته

وای ارههه اونو میگی که راجب مامان دوستای دخترش تاپیک زده بود؟ بابا اون مشکل داشت

اینجا حتی نی نی یار ها ام منطق ندارن چه برسه کاربرا 😂

ممکنه حرفت و این تاید من به قیمت بر فنا رفتنمون تموم بشه ولی حق ترین کامنتی هست که در این ماه اخیر خوندم😂

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

کاربر فقط اونایی که میگن دوست پسرم باهام سرد شده چیکار کنم ، بعد مشخصاتشو که میده دره پیت ترین ادمیه ...

وای حقققققق

چند سال پیش یه کاربری اومده بود گفته بود پارتنرم بایسکشواله معتاده خیانت کرده و.......

به خودش مربوطه 

فقط تاپیک زد اعلام‌کنه دیگه😭😐

ووای چندماه پیش نمیدونم کیا یادشونه

دختره تاحالا خونه نامزدش نرفته بود بار اولش بود 

بعد پسره مسقیم داشت می‌گفت نمیخواد بیای خودم میگم کار داشته نیومده 

بعد این هی میومد میگفت نه من دوست دارم بیام 

من خوشحالم که قراره بیام

وای عمیقاً دلم میخواد بزنمش

وقتی اطلاعات ندارن چرا وارد تاپیک میشن وقتی استارتر راجب چیز دیگه ای  میپرسه چرا جواب بی ربط به موضوع رو میدن ،از همه بدتر اینه که اینجا یکی هست خودشو خوب جلوه داده و معروف شده ولی در کمال نا باوری کسی که مخالفشه رو دنبال می‌کنه تا بدبختی هاشو لایک کنه 🙄🙄جنس خراب واقعی اینه