2777
2789

وای از یه سری کاربرا چند شب پیش چند تا بی منطقشون گیر داده بودن نه ما خوشگلیم ما خوبیم ما فلانیم

وا خب همه جا خوشگل و برعکس داره همه جا خوب بد داره دیگه سر اینم نی نی یار تگ‌کردن😂😐 

یکی از کاربرام که سفت سخت اعتقاد داشت من دروغ میگم

البته این واسه چند سال پیشه برای یکی از تامیکام که خواهش کردم‌گزارش بزنن بترکه و ترکید

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی نی نی سایت دنبال منطقی؟

اخه دیگه تا این حدددددشو تصور نمیکردم جدا

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

حقوق کارگر نباید بالا باشه، دکترا خیلی زحمت میکشن حقوق اونا باید بالا باشهو اینکه میگن بچه نیارید عر ...

چرا حقوق کارگر باید بالا باشه؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

کاربر اسمارتیز اعصاب یه نی نی سایت خط انداخت😂

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

همه هرزه اند فقط یک عده خوب اند

وای فقط اون کاربرایی متوهمی که فکر میکنن همه دنبال شوهرشونن

حقوق کارگر نباید بالا باشه، دکترا خیلی زحمت میکشن حقوق اونا باید بالا باشهو اینکه میگن بچه نیارید عر ...

اخ بچه رو یه مشت.... مد کردن یه سری ادم ساده ام پیروی میکنن تو تمام عروسی های اصیل و شاهزاده ها بچه هست بعد یه مشت.... استغفرالله