2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون 7 میلیارد بده بهتون یک جا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 19016 بازدید | 293 پست

میگن خوشی زده زیر دل طرف ،یعنی نمونش خودت از کاه کوه ساختی اون بچه دست پرورده خودته نهایت ببرش مشاوره بچه رو ، اصلا بگیم شوهرت خواجه (هزار جا بردیش برای درمون درست نشده  )فکر میکنی طلاق بگیری یه غیر خواجه گیرت بیاد به درستی و آدمیت  این هست؟؟ اصلا چطوری میتونی بعد از این اعتماد کنی ؟طرف یا بخاطر پول میاد یا یه زن طلاق داده میاد که معلوم نیست چه مشکل اخلاقی داشته که زنش نمونده باهاش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی در این حد بده که میخوای ازش جداشی؟

بد نیست ولی شوهر هم نیست 

من همیشه با همخونه زندگی میکنم 

مثل زندگی هتلی 

اون پول بیاره من بپزم 

همین 

احساس 

و رابطه و صحبت هیچی 

فکر کن دو نفر با هم همکار تو خونه هر دو هم لال باشن حرف نزنن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
۷ میلیارد تومان ؟

قبوله،؟🤣🤝🏻

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛  هرگز بخشیده نمیشی🪽🖤🤌🏻

۷ میلیارد پول یه خونه ۷۰ متری تو جنوب تهران هستمگه چقدر پوله؟؟؟؟

من تهران نیستم 

جای من 110 متری تو بالاشهر میدن 

و خودمم شاغلم زمین و ماشین و .. دارم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

اگه بچه نبود میگفتم اره 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نمیدونم چه اصراری داری بگی کار خوبی میکنه. پول خوبه ولی نه در حدی که بخاطرش قید دوتا بچه رو بزنی

نمیگم کارش خوبه جای کسی نیستیم قضاوت کنیم شما دو خط از زندگی ۱۴ ساله اشو میخونی

بد نیست ولی شوهر هم نیست من همیشه با همخونه زندگی میکنم مثل زندگی هتلی اون پول بیاره من بپزم همین اح ...

بخاطر بچه هات صبر کن بزرگ شدن برو

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اکثرا انتخاب اولشون بین پول و ظاهره

خب دیگ پس چیزی ک عوض داره گله نداره...آقایون اول ظاهر دختر مهمه براشون..خب خانمام اول پول ...هیچکدوم همون اول عاشق هوش و ذکاوت طرف نمیشن ک...البته استثنا هم هس

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه