2777
2789
عنوان

چرا توی سایت وجهه معلمی انقدر کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 123 پست
😂😂 من ترجیح میدم با کلاس اولیا باشم اخه هرچی جلوتر میریم بچها واقعا پرتوقع و بی ادبن و اصلا نمیشه ...

اره درسته بنظر منم بهتر بودن یه ساعت رفتم کلاس سوم سرکارم می زاشتن دروغ میگفتن😐یکی رفته بود دستشویی گفتم برگشت بعدی بره باورت میشه دروغی میگفتن اون برگشت 😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلما(همشون نه) معلما سطح سواد پایینی دارن ولی ادعاشون ماشاالله تو حلقم بخش قابل توجهی شون عقده ای ا ...

بله متاسفانه بعضی اینطوری هستند

اما شما با دیدن یک پزشک بی سواد هم نظرتون نسبت به رشته پزشکی بد میشه؟ قطعا خیر

پس دلیلش نمیتونه صرفا رفتار معلم ها باشه

اره درسته بنظر منم بهتر بودن یه ساعت رفتم کلاس سوم سرکارم می زاشتن دروغ میگفتن😐یکی رفته بود دستشویی ...

خدااا ابتدایی این ای جانم

من راهنمایی ام بچه هاگوگولی ترن ولیی خوشبحالتون

ینی دوست داشتین بیشتر از مطالب اجتماعی بحث میشد؟

من دوست داشتم مطالب بر اساس اصول روانشناختی تدریس میشد

خارج بهشت نیست ولی آموزش شون کاملا لینک هست با اصول روانشناختی واسه همینم بچه هاشون از مدرسه و معلم و ... اینقدر گریزون نیستن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
دقیقا شاید اگه معلما یکم همدل تر بشن و اونا هم در کنار والدین و بچه ها به مطالب و شیوه آموزشی اعتراض ...

اصلا سیستم آموزش پرورش ایران انعطاف نداره باور کن معلما هم دیدم راضی نیستند فقط خسته نباشند متن رو عوض میکنن یا جای دروس رو جابه ما میکنن 😂

من دوست داشتم مطالب بر اساس اصول روانشناختی تدریس میشدخارج بهشت نیست ولی آموزش شون کاملا لینک هست با ...

اتفاقا عزیزم درس روانشناسی یادگیری دادن ب همه معلمها و اینو پاس میکنن 

اما خیلی ها دیگه ولش میکنن و میشه این نتیجه 

شما این رو گفتی من حتما این کتاب رو جدی میگیرم و سعی میکنم عمل کنم

خیلی خوشحال شدم از نظرت 

آموزش و پرورش خیلی باگ داره مطالب آموزشی اصلا نه متناسب با سن بچه هاست نه جذاب و کاربردیه!با احترام ...

یسری معلما خیلیم پیگیرن. ما ی دبیری داریم هزاربار رفته اعتراض کرده حتی بقیه دبیراروهم جمع کرده با خودش برده ک سر یچیزایی ک دانش اموزا از نظرش اذیت میشدن اعتراض کنن اونم بدون اینکه ما چیزی بگیم یا ازش بخوایم. کلیم وقت میذاره سوالای متنوع و جدیدو پیدا میکنه و میاره سرکلاس حل میکنه میگه نمیخوام حتی ی تیپ سوال باشه ک دانش اموزم تاحالا ندیده باشه

همه مثل هم نیستن

تو هر قشری خوب و بد داریم

این سایت کلا عجایبه، یه چیزایی مطرح میشه که هیچ وقت دور و برم ندیدم..مثلا یکی میاد میگه هیچوقت دوس ن ...

دقیقا 

من فقط تو این سایت دیدم که گفتن بچه داری خیلی بد هست و ما اذیت شدیم 

یسری معلما خیلیم پیگیرن. ما ی دبیری داریم هزاربار رفته اعتراض کرده حتی بقیه دبیراروهم جمع کرده با خو ...

هر سال جزوشو اپدیت میکنه .. برعکس ی معلم دیگه داریم ی جزوه رو ده ساله داره درس میده حتی ب خودش زحمت نمیده گاهی دوتا نمونه سوال جدید و بهتر بیاره برامون حل کنه

هی هم سرکوفت میزنه

اصلا سیستم آموزش پرورش ایران انعطاف نداره باور کن معلما هم دیدم راضی نیستند فقط خسته نباشند متن رو ع ...

دقیقا والدین و بچه ها اعتراض بکنن میگن بچه تون درس نخونه و فلانه و ...

ولی معلما اگه معترض بشن به اصلاح مطالب و شیوه آموزشی حرف شون روی حساب دلسوزی گذاشته میشه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بنظرم یجورایی دست به دست میشه توهینه 

مثلا قشر معلم(نه همه بعضی ها)میان به دانش آموز توهین میکنن 

کسایی ام که شما گفتید میان به اونا توهین میکنن 

دیدیم معلمایی با توپ پر واقعا بی ادبانه توهین همیشه جز گفتارشون بوده از اون ورم دیدم معلمایی هم باسواد هم با تحصیلات آدم کیف می‌کرده از هم صحبتی باهاشون

خودم اون موقع ها که مدرسه ای بودم همیشه دغدغه معلم تشویقی گرفتن و ثبت نمره بیست بوده تا یادگیری درس و ادب و احترام 

کافی بود۱۹بگیری دیگه خنگ عالم تو بودی

خداروشکر خیلی سال میگذره رسته خوب با دانشگاه خیلی خوب قبول شدم  یادمه روز آخر مدرسه کارنامه و دیپلم رو گرفتم به مدیر گفتم به خانوم فلانی و فلانی بگید اکه میخواین سیستم آموزشی ذره ای پیشرفت کنه استعفاء بدن واقعا