2777
2789
عنوان

چرا توی سایت وجهه معلمی انقدر کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 123 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا صبحی ی تاپیک زدن که خانوما اصلا نرین سرکار بعد استارترش و چندنفر دیگه شروع کردن توهین فحاشی به ...

باید تاسف خورد برای خط فکریش و البته حای دلسوزی داره

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...

معلما(همشون نه) معلما سطح سواد پایینی دارن ولی ادعاشون ماشاالله تو حلقم بخش قابل توجهی شون عقده ای ان و خیلی سطح بالا می‌گیرن خودشون رو و احساس می‌کنن که خیلی شغل خفنی دارن...

راضین عزیز؟

اره شغلشون رو خیلی دوست دارم، بابام 35 سال سابقه کار داره عملا باید بازنشسته میبود تا الان ولی میگه خیلی دوست دارم کارمو

اما ما 5تا بچه ایم هیچچچ کدوممون ب معلمی علاقه نداریم😂🤦‍♀️ هرکی یه راه دیگه رو رفته

حقوق معلمی واقعا توهین امیزه

من خودم معلمم هرکسی با هر رشته  و سنی میتونه وارد شه این خیلی بده که فرقی بین کسانی که واقعا با علاقه و هدف وارد شدن با دیگران نیست من خودم خیلی زحمت کشیدم بعد میبینم طرف 45 سالشه بیست ساله خونه داری کرده بعد با پارتی و یه پرونده ساختگی نهضت و دومتر زبون بازی وارد آپ شده بعد خیلیم اعتماد بنفس داره و خودشو سر میدونه.. وضع مالیش هم توپه فقط واسه اینکه بگه منم تپ اجتماع شغل دارم اومده

خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم  ♥️🤍🧡 تو ماهِِ  زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍
من دانشجوی معلمیم ...چند جلسه کارورزی رفتیم سرکلاس درسحقیقتا از اینکه این رشته رو انتخاب کردم پشیمون ...

گلمم معلم ماهر باشه میتونه تو هم میتونی 

نمیگم سال های اول بری سخت نیست 

اما بعد ۶ ۷ سال کامل پخته میشی 

ما کلاسمون رو هوا بود  تو همه زنگا 

ی دبیر ریاضی داشتیم مهربون بود ولی قاطع از در میرفت بیرونم جرئت نداشتیم حرف بزنیم با هم چ برسه اذیتش کنیم 

نگران نباش عزیزز

توی این سایت که اینطوریه وگرنه دلیلی نداره اینقدر معلما رو خراب کردن

برا خودشون میگن

مگه به حرف اینا هست

در کل نباید اهمیت داد

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

توی این سایت که اینطوریه وگرنه دلیلی نداره اینقدر معلما رو خراب کردن

ربطی به درامدشون نداره درموردهمه شغلاهمینه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آموزش و پرورش خیلی باگ داره مطالب آموزشی اصلا نه متناسب با سن بچه هاست نه جذاب و کاربردیه!

با احترام معلمای عزیز دغدغه شون بیشتر حقوق و مزایای خودشون هست تا اینکه اعتراضی داشته باشن به مشکلات سیستم آموزشی مون!

راحت بگم هم دستن با هم 

من بدترین سال های زندگیم ۱۲ سال مدرسه بود

بهترین مدارس درس خوندم و بچه درس خونی بودم 

ولی کجاست نتیجه اون ۱۲ سال؟

من چی یاد گرفتم!؟

خیلیا مثل من به صورت خودآگاه یا ناخودآگاه یه خشمی نسبت به معلمین داریم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿