2777
2789

مادر شوهرم فوت شده😟

حلوا میدادن خونه ی مادر شوهرم ک همه برمی داشتن...ما حلوا هارو درست کردیم..

خودمون هیچ حلوایی نخوردیم ک اول مهمونا بخورن هرچی اضافه اومد ما برداریم

مهمونا رفتن بعد همه ی اقوام یه مقدار برای خودشون برداشتن حلوا....

من چون پسرم گریه میکرد یه کمی اندازه ی یک بند انگشت حلوا برداشتم ک بدم به پسرم....

تا دستم به حلوا ها خورد خواهر شوهرم جلوی همه گف که شما فقط دوست داشتین مادرم بمیره ک به حلوا ها بچسبید 😭😭😭

منو جلوی همه حقیر کرد..

آخه من فقط برای پسرم میخواستم😭😭

من چه گناهی به درگاه خدا کردم

میگفتی عزرائیل هستم مگه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدا رحمتش کنه 

اون الآن داغدارع ازش ناراحت نشو منظورشم‌تو نبودی بقیه بودن بازم ازش نباید ب ذل گرفت الان تو حال خودش نیس

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                          ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

چزا همه میگید میریدی بهش😐 درسته حرفش زشت بوده ولی شرایط روحیشو یادتون نره مادرش فوت کرده

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                          ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕