من الان یازدهم تجربی ام درسا رو خوب خوندم تستی و تشریحی نمره ترمیمی هم ندارم میخوام بیشتر رو تستا تمرکز کنم اگه از الان دوره های جامع سالیانه ( دهم و یازدهم و دوازدهم) رو ببینم میتونم درستی سه پایه رو جمع بندی کنم ؟ که دوازدهم فقط تست بزنم ؟ میخوام همزمان درسای یازدهم ترم ۱ رو مرور کنم و ترم ۲ یازدهم رو مطابق آزمونها برم جلو دوازدهم رو خودم تا آخر فروردین جمع بندی کنم همراه با ی منبع سطح ۱ پیشنهادتون چیه ؟ بنظرتون چقدر میرسم پیشخوانی و جمع بندی کنم ؟
به بیچارگی اول جزوه استادم بعد تست آموزشی بعد دوباره جزوه و کتاب رفع اشکال میکردم بعد تست آموزشی ها رو دوباره میزنم بعد مضرب ۳ میزدم بعد آزمون سطح ۱ میدادم بعد منبع دوم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
برای ریاضی و فیزیک ایکیو شیمی نردبام زیست هم ایکیو
شیمی سه سطحی بزن یا موج
ریاضی و فیزیکم سه سطحی بزن زیستم پینوکیو پایه رو سوالاشو نگاه کن و سه سطحی اگه پایت خوبه و میتونی نکته کنکوری درست پیدا کنی نشرالگو هم خوبه(غلط زیاده داره ولی ی سری نکته خوبم پیدا میشه توش و تستاش سخته) ولی از همه اینا بهتر به جز آزمونایی که خودت میدی آزمونای دیگه رو هم سوالاش رو بزن چون سوالای اونا از همه جدیدتره و ایده های تازه پیدا میشه توش
اول ی دور کتاب درسی رو روزنامه وار میخونم بعد ویدیو فرهمند رو میبینم و نکاتش رو وارد میکنم و ی بار دیگه کتابو با نکاتش میخونم و با خیلی سبز تست آموزشی میزنم. همون روز شکلا رو برا خودم یکی دو بار میکشم. روز بعدش ی بار دیگه کتابو میخونم و آیکیو میزنم وفصل که تموم شد موج آزمون میزنم و سه سطحی و حین خوندنم با آزمون مرور میکنم(سوالای ماز و آرمان و زیستاز برا زیست خوبن)