2777
2789
عنوان

کنکوری ها و دبیرستانیا راهنماییم میکنید لطفن☁️

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 57 پست
ببین عزیزم من مدرس مدارس نمونه دولتی و تیزهوشانمپیش خوانی رو اصلا توصیه نمیکنمدوازدهمت رو بزار سال د ...

منم مدارس خاصم خودم داشتم یازدهم رو می‌خوندم خیلی هم خوب کار میکردم هم دهم هم یازدهم با یکی از رتبه های شهرمون حرف زدم اون که این پیشنهاد و داد خیلی منو دو به شک کرد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیوونه شدیییی؟؟؟؟؟اولویت اولت نهایی باشه تستی های یازدهمتو پیش ببر در کنارش دهمو بخون یعنی چی ۱۲ و ج ...

نهایی ها رو نگران نیستم یازدهم رو خیلی قوی کار کردم سنجش سختش هم کنه بعید می‌دونم نمره خوبی نگیرم ترسم از دوازدهمه

نهایی ها رو نگران نیستم یازدهم رو خیلی قوی کار کردم سنجش سختش هم کنه بعید می‌دونم نمره خوبی نگیرم تر ...

گفتن اموزش و پرورش طرح میکنه سنجش طرح نمیکنه

زندگی زیباست....💚

نهایی ها رو نگران نیستم یازدهم رو خیلی قوی کار کردم سنجش سختش هم کنه بعید می‌دونم نمره خوبی نگیرم تر ...

تو دهم و یازدهم کار کن منبع دوم بگیر اصلا حالا میگی قوی هستی وقتی پایت قوی باشه دوازدهمم عالی میخونی

ولی فکر دوازهمو از سرت بیرون بنداز و اینکه غرور هم نداشته باش همیشه بگو بلد نیستم تا چیز جدید یادبگیری غرور کاذب زمینت میزنه  

برای هر سه درس اول خیلی سبز بزنم ؟ یا مثلا فیزیک نشر بزنم ؟ بعد دوره خاصی از اساتید هست زودتر جمع بن ...

بستگی به پایت داره. فیزیک نشر بالاتر سطحش ی خورده از خیلی سبز

اگه دهمتو نخوندی میتونی تا آخر یازدهم دهمم جمع بندی کنی از تیر دوازدهمو شروع کنی و جمبعندی یازدهم

من فکر کردم تجربی برا ریاضی نمیدونم راستش

🌊as deep as the Pacific Ocean

بستگی به پایت داره. فیزیک نشر بالاتر سطحش ی خورده از خیلی سبزاگه دهمتو نخوندی میتونی تا آخر یازدهم د ...

نه رشته ام تجربه استادش منظورم بود دهمو جمع بندی کردم تو آذر منبع جمع بندی جدید هم بگیرم برای دهم؟ 

تو دهم و یازدهم کار کن منبع دوم بگیر اصلا حالا میگی قوی هستی وقتی پایت قوی باشه دوازدهمم عالی میخونی ...

غرور کاذب نیست بخدا همه میگن دوازدهم سخته به هیچی نمی‌رسی از اینش میترسم من امسال دو تا آزمون بیشتر نتونستم بدم یازدهمی ام مثلا دوازدهم همه چند تا چند تا آزمون میدم چهار تا منبع میترسم نتونم این همه رو هندل کنم آرامش که یازدهم دو تا منبع رو مضربی میزنم دروغ نگم از دوازدهم میترسم واقعا