من الان یازدهم تجربی ام درسا رو خوب خوندم تستی و تشریحی نمره ترمیمی هم ندارم میخوام بیشتر رو تستا تمرکز کنم اگه از الان دوره های جامع سالیانه ( دهم و یازدهم و دوازدهم) رو ببینم میتونم درستی سه پایه رو جمع بندی کنم ؟ که دوازدهم فقط تست بزنم ؟ میخوام همزمان درسای یازدهم ترم ۱ رو مرور کنم و ترم ۲ یازدهم رو مطابق آزمونها برم جلو دوازدهم رو خودم تا آخر فروردین جمع بندی کنم همراه با ی منبع سطح ۱ پیشنهادتون چیه ؟ بنظرتون چقدر میرسم پیشخوانی و جمع بندی کنم ؟
ببین عزیزم من مدرس مدارس نمونه دولتی و تیزهوشانمپیش خوانی رو اصلا توصیه نمیکنمدوازدهمت رو بزار سال د ...
منم مدارس خاصم خودم داشتم یازدهم رو میخوندم خیلی هم خوب کار میکردم هم دهم هم یازدهم با یکی از رتبه های شهرمون حرف زدم اون که این پیشنهاد و داد خیلی منو دو به شک کرد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تو دهم و یازدهم کار کن منبع دوم بگیر اصلا حالا میگی قوی هستی وقتی پایت قوی باشه دوازدهمم عالی میخونی ...
غرور کاذب نیست بخدا همه میگن دوازدهم سخته به هیچی نمیرسی از اینش میترسم من امسال دو تا آزمون بیشتر نتونستم بدم یازدهمی ام مثلا دوازدهم همه چند تا چند تا آزمون میدم چهار تا منبع میترسم نتونم این همه رو هندل کنم آرامش که یازدهم دو تا منبع رو مضربی میزنم دروغ نگم از دوازدهم میترسم واقعا