2777
2789

بی زحمت کامل بخونیدمن خودم دام نمیخواد الان ازدواج کنم گذاشتم برای ۲۶/۲۷ سالگی ولی انقد تو‌رابطه های الکی بودم  دیگه دوس ندارم برا کسی زیاد زمان بذارم منتهی از این پسره هم همجوره خوشم اومده  

۹ ماهه میشناسم و  ۳ ماه تو رابطه ایم 

۲۳سالمه 

از نظر شخصیت پختگی خانوادش ظاهر مورد علاقمه واقعا 

وضع مالیشم خوبه 

منتهی اختلاف سنی زیاده ۱۲سال اختلاف سنی داریم اما تو‌ظاهر معلوم نیست اما تناسب داریم درمورد خط فکری و دیدگاه 

امشب بهش گفتم من از رابطه های الکی و بی سر ته خوشم نمیاد و حوصلم برای اینجور روابط نمیکشه 

تا الانم شناختی پیدا کردیم‌از هم،اگه باهام هم نظری خانواده هارو باهم آشنا کنیم زیر نظر خانواده باشیم اگه نه جدا شیم وقت همو نگیریم 

تو رابطمون ی سری مشکلات بود ک سرش ی تایمی جدا شدیم خلاصه بهم گفت حداقل ۶ماه زمان میخواد تا بیشتر شناخت پیدا کنیم بعد خانواده هارو‌در جریان بذاریم گفتم تا الان ۳ماه شده گفت که بخاطر داستانای پیش اومده هنوز شناختمون کامل نیست فردا زنگ میزنم مفصل درموردش حرف بزنیم 

خودمو کوچیک‌کردم ؟!من‌مستقیم‌چیزی نگفتم فقط دیدگاه خودمو گفتم بهش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم موافقم باهاش اما حداقل همین تایم زیر نظر خانواده ها باشه

به نظرم صبر کن چند ماه دیگه زیر نظر خانواده ها باشه 

یه درصد به هم بخوره تو فامیل همه بفهمن بد میشه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی