2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیان

47 بازدید | 10 پست

امتحان فردا رو آماده نیستم 

خوندم ولی تو ذهنم نرفت 

الان اگه بیفتم چی میشه؟ 

نمره چند به بعد میفتم؟

Details به معنای جزئیات.٫٫ راستش اولین کلمه ای بود که به ذهنم رسید ، فورا هم ثبت شد و تو عمل انجام شده قرار گرفتم.٫٫

۱۰

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معمولا استادا نمیندازند . نمره پاسی ۱۰ به بالاست البته منم ترم یکم

منم ترم یکم

نمیندازن؟ آخه فکر نکنم حتی در حد ده هم بتونم جواب بدم

بعد نمرم خیلی پایین بشه معدلم میاد پایین؟ 

Details به معنای جزئیات.٫٫ راستش اولین کلمه ای بود که به ذهنم رسید ، فورا هم ثبت شد و تو عمل انجام شده قرار گرفتم.٫٫
نمونه سوال بخون و پاسی به جز دروس تخصصی ۱۰ عه

تخصصیه 

نمونه سوال ندارم براش

من منظورم از تخصصی تو بعضی رشته هاش که ترما بالا ارائه میشه ترم ۱ درس تخصصی نداره

نمی‌دونم 

بلد نیستم

منظورم این بود که عمومی نیست و نمیره تو ذهنم

منم ترم یکمنمیندازن؟ آخه فکر نکنم حتی در حد ده هم بتونم جواب بدمبعد نمرم خیلی پایین بشه معدلم میاد پ ...

متاسفانه معدلت رو میاره پایین اما نه در حد ۵-۶ هم بشی به نظرم قبولت کنند اما بستکی به استاد داره . 

استاد داریم که طرف خودش ۲۰ می‌شده کمتر داده حدود ۱۶ چون اصلا تصحیح نمیکنه استادم داریم طرف همه رو زده گزینه ۴ بهش ۱۶ داده . 

دوستم که سال بالاییم بود ( من ی سال پشت موندم ) گفت که این دیدگاه که بیام دانشگاه ۱۹-۲۰ بگیرم بنداز دور گفت اینجا کلا فرق می‌کنه مثلا من ترم قبل ۱۲ گرفتم و ۱۵ گرفتم ( این دوستم راهنمایی باهام بود خیلییی میخوند دوتامون هم دبیرستان نمونه قبول شدیم و خیلی کمالگرا بود  منظورم اینه که دختری نیست که درس نخونه)