2777
2789
عنوان

گربه ها دارن ناله میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 132 پست
ممنون گلم ن چرا توهم هستن واقعا

امیدوارم ک توهم باشه ولی خوابایی ک میبینم چی دقیقا همون اتفاق میوفته مثلا از قبل خواب میبینم یکی میاد خونم ک ی سال ندیدمس یهو شبش میاد

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣😂من خودم تجربه شو داشتم الان با اینکه کسی پیشمه میدونم بدوش و نبودش فرقی به حالم نمیکنه اینستا به ...

بدیش اینه اکسپلور تبدیل به خانه وحشت میشه الان

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

😐😐😐خونتونو باید عوض کنین مشکل خونه اس

خونه مادرمم همین بساط بود بزرگ ک شدم بدتر شد فکر کنم مشکل از خودمه شوهرم میگه با خودت اوردی🤣 ی شب شوهرم تو خواب ناله میکرد ب زور بیدارش کردم فرداش گفت اونا بودن میخواستن اذیت تو دخترم کنن جلوش می‌گرفتم بعد از اون میترسم

امیدوارم ک توهم باشه ولی خوابایی ک میبینم چی دقیقا همون اتفاق میوفته مثلا از قبل خواب میبینم یکی میا ...

ن عزیزم گفتم چرا باید توهم باشه؟ اونا واقعا هستن. علامت سوال نذاشتم فک کردی گفتم توهمه😂

ن عزیزم گفتم چرا باید توهم باشه؟ اونا واقعا هستن. علامت سوال نذاشتم فک کردی گفتم توهمه😂

اره متوجه نشدم😁 خلاصه همین ک فعلا ساکتن کاری ب کارم ندارن خوبه 

یاد یکچیزی افتادم قبلا چندبار امامزاده رفته بودم قبرستونم داشت بعد خلوت بود پنج شنبه صبح فکر کنم تا ...

اینجا اذان هم کنار امام زاده میگن مسجد بغلش هست انرژی بد تا حالا حس نکردم اون اطراف هر چی هست ب خودم مربوط 

اره متوجه نشدم😁 خلاصه همین ک فعلا ساکتن کاری ب کارم ندارن خوبه

منم یک سری چیزا ب زبونم میاد ک اصلا قبلش راجبش هیچی اطلاع نداشتم مثلا خونه خالم رفته بودیم پشت خونشون زمین زراعتیه با دختر خالم داشتیم راه میرفتیم گفتم این زمینه ی جوریه گف چجوری گفتم انگار میگی کسی مرده داریم از روش رد میشیم. همونجا واستاد گف مامان بهت چیزی گفته گفتم ن چیو گف همسایمون زنشو کشته بوده میاد همینجا خاکش میکنه ک بعد میفهمن و طرف رو میبرن زندان.