2777
2789
عنوان

گربه ها دارن ناله میکنن

971 بازدید | 132 پست

از قضا باید بیان پشت پنجره اتاق ناله کنه انگار گریه میکنه یا غصه تو دلش هست اه میکشه انگار 😂 از صدای گربه خیلی میترسم 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حیوونا توی شب وقتی صدا میدن یعنی یک‌چیزایی رو میبینن که ما نمی‌توانیم ببینیم اینو یکی دیشب تاپیک کرده بود😂

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

جفت گیری ....هرجا میرم صداشون هست منم فوبیا دارم

اون ک خدا رحم کنه این ی صدای دیگه جفت گیری اشون چن وقت من و روانی کرده بود بخدا با صداشون دست و پام می‌لرزید انگار دعوا میکردن 

وای آره صداشون عین صدای گریه بچستوی شب خیلی دارک و ترسناکهه

الان که تایپک زدم صداش قطع شد ان شالله ک واقعا گربه باشه 😂😂

بانمکن ک. ی گربه تو محل مون هس این انقد چاقهههههه ک نگم برات😂 دیروز رفتم بیرون تا در خونه رو بستم این جلوم سبز شد بهش میگفتم تو نمیخای رژیم بگیری چی میخوری اخه انقد چاق شدی😂 مردمم رد میشدن با خودشون میگفتن خدایا شفاش بده دختره رو😂 خلاصه بهش گفتم میخای بغلت کنم تا ی جایی ببرمت خودت ک نمتونی تکون بخوری😂

صدای سگ خیلی نزدیک باشه از اون باید ترسید گربه نه😐🙃یچیزی دیده احتمالا🌹

چرا سگ هم همیشه پشت پنجره ام ی کوچه هست سر و صدا میکنه ولی نمیترسم میگک نهایتش کسی رد میشه نمیتونه بیاد داخل خونه این گربه خیلی انرژی منفی داره