2777
2789
عزیززززم بهتر که بیشتر از این نیست عذابه عذاااب خدا خیلی دوست داره

وای توروخداااااااا جدی میگی؟ من همش شبا میگم جام وسطه جهنمه

غیبت هم که میکنم همش راجب زندگیمه به شوهرم میگم فلانی اینو گفت اونو گفت یچیزی بگوش از این جور چیزا تا حالا بد کسی هم نگفتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یه دوره به اشتباه افتاده بودم حتی آبروم پیش کسی هم رفت ،ولی توبه کردم ،و گریه هایی که خدا من را ...

کاش خار و خفیف نشم همین الهی که بخشیده بشم .خیلی پشیمونم خیلیییییییی .الهش هیچوقت وسوسه نشم:)

ببخشید اینو میگم ولی بهتره از فکرش بیای بیرون اینطوری خیلی بهتره

میدونم شدنی نیس ولی نمیتونم فراموشش کنم حتی سوره برای فراموشیم خوندم فایده نداشت🥲

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
وای توروخداااااااا جدی میگی؟ من همش شبا میگم جام وسطه جهنمهغیبت هم که میکنم همش راجب زندگیمه به شوهر ...

نه بابا خدا خیلی مهربونه این چیزای کوچیک که چیزی نیس 

میشه برام دعا کنید ؟♥️

میدونم شدنی نیس ولی نمیتونم فراموشش کنم حتی سوره برای فراموشیم خوندم فایده نداشت🥲

وسواس فکری پیدا کردی میدونم چی میگی با این فکرا فقط خودتو عذاب میدی خودتو سرگرم کارای دیگه کن بهش فکر نکن تا از سرت بپره

هر وقت فکرش اومد توی ذهنت در جا بگو ولش کن

یکبار

دوبار

۱۰بار

۱۰۰ بار 

که یادت اومد و گفتی ولش کن ، مغزت به مرور دیگه عادت میکنه بهش فکر نکنه