2777
2789
😂😂😂بازم خوبه طرف پایه بوده

همسرم هنوزم این اخلاقش سمیه که میترسه من شاغل بشم از دستش برم😂🤦🏻‍♀️خودش اعتراف کرده 

میگه هرچی میخوای بهت میدم ولی نمیزارم بری سرکار

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شکاک بوددروغگوویجوری دعوارو پیش میبرد که تهش من مقصر میشدمدوس داشت همیشه حرف خودش باشهو ...

من یکی خواستگار داشتم باهم رفته بودیم برای آزمایش و اینا

اصرار کرد بریم ناهار

قبول کردم

شانس من این شرایط پیش اومد و یه پیر مرد حواسش نبود خرد به من

منم حواسم نبود

گفتم آخ

بطور وحشتناکی عصبانی شد...میخواست پیرمرد بیچاره رو لت و پار کنه

نذاشتم گفتم چرا الکی جوش میاری

خیلی پارانوئید داشت...مدام پیام میداد کجایی چیکار میکنی

ی آدم ک آدم نبود و ادای خواستگارارو برام درمیاورد وقتی فهمیدم ک دیگه تمام تکنیک های روانی مخ زنی دخت ...

دمت گرم که با این آدم به درجه بالایی از روابط رسیدی

هرچی رفت ...بهترش میاد

اینو یادت باشه🙃

حالا جالبه بگه با ی دختره که روانشناسه ازدواج کرده موندم چطور دختره تشخیص نداده این رفتارهای عجیب و

به مرور میفهمه

من که اعتقاد ندارم روانشناس و مشاور همه شون میتونن آدما رو بفهمن

کلا سرشت آدمیزاد پیچیده هست

نمیدونم تاکسیک بازیه یا نولی مجبورم میکنه چادر بپوشم میگه دوست ندارم کسی به جز من ببینتتاون روز چادر ...

طرف حساسه

از این مردا ک میگن فقط مال منی

خیلی دقت کن رو رفتارش که نخواد حتما حرفش رو ب کرسی بنشونه سعی کن یکاری کنی باهات راه بیاد

همش حرف حرف اون نباشه

فردا روزی شاید نزاره مثلا بری فلان جا سر کار

یا مثلا بری خونه داییم چون پسر داره

دندوناش خراب بودن و دهنش بوی بد میداد ،دیت اول کنسل شد

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

مرد نبود مثل دخترا قهر میکرد اسکل

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
با اینکه تموم شده اما هنوزم از نظر اون من دنبالشم میخوام بی تفاوتیمو بهش اثبات کنم همش فکرت رو درگیر ...

درک میکنم

من دوبار با یه پسره بصورت رسمی تموم کردم

ولی سر زده اومد خونمون ک من میخوام صحبت کنم

بزار صحبت کنیم

گفتم ن

رفت

دوباره اصرار مادرش کرده بود تماس بگیره از مادرم وقت بخواد حرف بزنیم😐

آره واقعا داشت روانیم میکرد بخدا ۸ ماه کارم شده بود گریه از دست این تا به خودم اومدم دیدم خیلی از چش ...

بهترین کار رو کردی

ارزشت بالا تره تا بخوای با یه آدم سمی سر و کله بزنی

دنیا پر آدمای جدیده🙌🏻😇