2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلی مطلب هس ک ازحوصله خارجه واینجانمیشه بیان کنم اماچن ماه پیش باشخصی بودم پاروی همه چی گذاشت امروزوفرداکردک این ماه حتمامیاددیدنم،ماه آینده میاددرانتهاهم رفت بدون هیچ گونه حرفی،صرفااتظاهروپوچ بود

نمیدونم تاکسیک بازیه یا ن

ولی مجبورم میکنه چادر بپوشم 

میگه دوست ندارم کسی به جز من ببینتت

اون روز چادر خرید 😕فعلا سر نکردم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

کلا سر تا پاش تاکسیک همش فاز دانش مندا داشت ک نصیحت کنه گوز گوز میکرد همش منو همش مقایسه میکرد میگفت ...

درک میکنم

منم تو عمرم یبار خواستم به شیوه مدرن آشنا بشم با یکی

از طریق فضای مجازی بود

خوشم نیومد وقتی دیدمش

مدام پیام میداد تو استرس داشتی زود قضاوت کردیی

بزار یبار دیگه بیایم خونتون صحبت کنیم

اومد....نتیجه منفی بود دو طرف

یبار خودش راه افتاده بود سر زده اومده بود خونمون ک سنگامونو وا بکنیم😐😐😐

لاو چی ؟

لاو بامبینگ یعنی شخصی که تو چندماه اول رابطه یجوری باهات برحورد میکنه انگار تو پرنسسی و همه چی برات فراهم میکنه کوچکترین خریدها تا سورپرایز های خیلی بزرگ که خودتم برات عجیب باشه و وقتی به ی مشکل میحورین یا رابطتو باهاش تموم میکمی اونموقع یا همه اونارو ازت پس میگیره یااینکه ضربه های بدتری بهت میزنه

به نوبه ای میبرتت وسط اسمون توستاره ها و یهو همونجا ولت میکنه تو سیاهی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
میشه توضیح بدید اینا چین

بمباران عاشقانه یعنی محبت بی حد و حصر ک طرف فکر کنه ی فرصت استثنایی تو عشق براش ب وجود اومده و بعداز وابستگی رهات میکنه تا تو دنبالش بیفتی دوباره هر وقت ک اومدی ازش دست بکشی ی بمباران عاشقانه دیگه راه میندازه 

تکنیک نگ یعنی وقتی دختر بااعتماد ب نفس و متکبره جلو نامحرم در لحظه ی چیزی بگی ک اعتمادب نفسش بشکنه و ی پله پایین تر قرار بگیره و پا بده مثلا یهو وسط بحث بگه این لکه چیه رو لباست؟ناهار قرمه سبزی خوردی آخه سبزی لای دندونته و هرویز دیگه ای ک بشکنتش 

تکنیک پوش پول یعنی یکم محل بزار بعد رها کن اون بیفته دنبالت تا حس کردی خسته شده یکم دیگه محل بزار تا همیشه اسیرت بمونه 

دختر پسری ندارهآدم سم زیادهمن اطرافم زیاد دیدم

با اینکه تموم شده اما هنوزم از نظر اون من دنبالشم میخوام بی تفاوتیمو بهش اثبات کنم همش فکرت رو درگیر میکنن 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

لاو بامبینگ یعنی شخصی که تو چندماه اول رابطه یجوری باهات برحورد میکنه انگار تو پرنسسی و همه چی برات ...

مرسی از توضیحاتت👌

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم