2777
2789

ی پیج دکتر بینی بود دایرکت دادم پرسیدم هزینه جراحی زیبایی بینی چند 

گفت از ۶۰ میلیون شروع میشه دیگه هزینه دقیق بعد از معاینه معلوم میشه😨😨

یعنی واقعا. دلشون میاد ملت شصت میلیون پول بدن بینی عمل کنند ؟!؟؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شصت میلیون در مقابل یه عمر حس خوب داشتن به خودت 

چه ارزشی داره😉

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دو سال پیش ۱۰۰ میلیون میدادن الان که....

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

نه بابا دو سال پیش ۲۰ تومن میدادند البته قیمت ها فرق داره

عزیزم نمیدونم شما کجایی ولی من دختر داییم ۱۰۰ میلیون داد 

تهران هستیم

البته ازش مطمئنم که دروغ نمیگه

به نظر من برای کسی که دماغش ایراد جزئی دارد ارزش این همه پول رو نداره، البته این دکتر گرون میگیره هنوز هستند یک عده چهل میلیون می‌گیرند 

Tunnel Vision                                                                  

عزیزم نمیدونم شما کجایی ولی من دختر داییم ۱۰۰ میلیون داد تهران هستیمالبته ازش مطمئنم که دروغ نمیگه

اون مطمعنا دکترش خیلی گرون گرفته و ممکنه نوع جراحی اش با بقیه فرق داره اونایی که پل بینی کوتاهی دارند هزینه خیلی گرون میشه

من یکی از فامیل هام هم جراحی پلیپ بینی کرد هم زیبایی سر جمع ۳۰ میلیون داد البته در شهرستان عمل کرد 

Tunnel Vision