2777
2789
🤣همین یک ماه پیش باهاش حرف میزدم به عنوان اکس گفتم تاکسیکی برام مضری به شوخی گفتم ولی راستش داشتم م ...

بهتررررر

اینقدر خوشم میاد آدمای سمی خودشون خودشونو حذف میکنن...

فکر کن آشغال با پای خودش بره تو سطل آشغال😌😂😂😂

یه خواستگار داشتم اصرار که یه مدت حرف بزنیم منم محبورا بخاطر خانوادم قبول کردم با اینک طرف شغل عالی داشت و در ظاهر هرکسی ببینه بگه به به چه پسر خوبی حتما بله بگو ولی بیمار جن..سی بود از اینا بود که علاقه به کتک کاری تو رابطه داشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره کلا وقتی چند حرکت سم دیدی باید همون اوایل رابطه کات کنی و فرصتی بهش ندی

کات کردن حلال حلاله

شک نباید بکنی

آدم مگه عصاب و وقت شو سر راه آورده

هیچ کس نمیتونه اخلاق و رفتار این آدما رو تغیر بده

خودمون میتونیم این لطف رو در حق خودمون بکنیم ک کلا مسیرمون رو عوض کنیم

من از دوست پسرم ۵ سال بزرگتر بودم و همش میگفت باهم رفیقیم ولی چند روز پیش گفت مگه من خرم بیام تو رو ...

یکی از دوستان هم گفتن

هم نظرم

اعتماد ب نفس تو برده زیر سوال

اینکه تو بزرگ تری ...

خب تو بزرگ تری با پسر دیگه ای اوکی هستی

حتما قاعده و قانون نیست زن کوچک تر باشه

ولی این آدم فردا روزی همین قضیه رو بهونه میکنه برات

همون بهتر

اصلن عذاب وجدان نداشته باش

هر روز بخاطر کوچک ترین موضوعات عصابتو خورد میکنه بد تر همه باعث میشه از خودت بدت بیاد

همسرم هنوزم این اخلاقش سمیه که میترسه من شاغل بشم از دستش برم😂🤦🏻‍♀️خودش اعتراف کرده میگه هرچی میخ ...

با شوخی حرف دل شو میگه

این سرشت مردای ایرانیه

از هر ۱۰تایی ۸تاشون این اخلاق رو دارن

😁😉

با شوخی حرف دل شو میگهاین سرشت مردای ایرانیهاز هر ۱۰تایی ۸تاشون این اخلاق رو دارن😁😉

اره😂😂منم تصمیم گرفتم حرفه ایی که دوست دارم آموزش ببینم تو خونه کارمو انجام بدم

خودشم قول یه آشپزخونه خفنو بهم داده ولی فعلا نه ایشالا چندسال بعد🥺😂

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

دندوناش خراب بودن و دهنش بوی بد میداد ،دیت اول کنسل شد

کسی که به بهداشت و نظافت شخصی خودش نمیرسه

برای خودش ارزش قائل نیست

برای شریک زندگیش هم ارزش قائل نیست

مخصوصا نظافت ک تو رابطه حرف اول میزنه

کسی که به بهداشت و نظافت شخصی خودش نمیرسهبرای خودش ارزش قائل نیستبرای شریک زندگیش هم ارزش قائل نیستم ...

دقیقا همون دیت اول رد شد

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
یه خواستگار داشتم اصرار که یه مدت حرف بزنیم منم محبورا بخاطر خانوادم قبول کردم با اینک طرف شغل عالی ...

سادیسم

مو به تنم سیخ شد

چطور فهمیدیی؟

منم حس میکنم خواستگارم سادیسم داشت😄😂رفته بودیم کلاس قبل عقد مدام بازو مو نیشگون می‌گرفت

دستامو له کرده بود

لباسم کثیف شده بود دستامو محکم می‌کشید رو سینم تا پاکش کنه 

معذب شده بودم🥲

اره😂😂منم تصمیم گرفتم حرفه ایی که دوست دارم آموزش ببینم تو خونه کارمو انجام بدمخودشم قول یه آشپزخون ...

ان شاءالله که خوشبخت باشی و موفق🥰

خیلی هم عالی

ان شاءالله 😍❤️

سادیسممو به تنم سیخ شدچطور فهمیدیی؟منم حس میکنم خواستگارم سادیسم داشت😄😂رفته بودیم کلاس قبل عقد مدا ...

آره .. روانی بود هنوز یادش میوفتم حالم بد میشه ..ده روز بیشتر صحبت کردیم بعد خودش گفت باید راجب مسائل ج هم حرف زده بشه بعد شروع کرد به اینکه خشونت یکم لازم مثل چک زدن پا بزاری رو‌طرف این چیزا هیچ وقت خودم نمیبخشم که با این حرف زدم 

ان شاءالله که خوشبخت باشی و موفق🥰خیلی هم عالیان شاءالله 😍❤️

فداتشم من قشنگم

همچنین شما

کلا نظرم اینه هرچی سمی بودن ما کار خودمونو بکنیم😂🥺🧡

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

آره .. روانی بود هنوز یادش میوفتم حالم بد میشه ..ده روز بیشتر صحبت کردیم بعد خودش گفت باید راجب مسائ ...

منم با اون پسری که مجازی آشنا شدم هنوز یوقتایی یاد حرفاش و کاراش میافتم میخوام اسید بریزم تو مغز خودم

که با این آشنا شدم و حرف زدم

خودش بحث جن.سی رو باز کرد

من اصلا هنور روم نمیشد خودش با وقاحت کامل بحثو باز کرد

خوشم نمیومد

بازم خوبه مال تو پا پیش گذاشته خودش خودشو لو داده