2777
2789
خداروشکر بازماول تو کات کردی😂تیر خلاص رو خودت زدی

آره واقعا داشت روانیم میکرد بخدا ۸ ماه کارم شده بود گریه از دست این تا به خودم اومدم دیدم خیلی از چشمم افتاده با کارایی که میکنه

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣همین یک ماه پیش باهاش حرف میزدم به عنوان اکس 

گفتم تاکسیکی برام مضری به شوخی گفتم ولی راستش داشتم میگفتم بهش برخورد گفت پ کلا سیکتو میزنم ادم مضر رفت بای بای 

گفتم سیک کن جنبه صفر😑

عشق ادمو احمق میکنه🖤
لاو بامبینگ چیهواقعا نمیشه با آدم خودشیفته زندگی کرد

پایینتر توضیح دادم یکی ازدوستانم زحمت کشیدن کانلترش کردن

اره خودشیفته بنظرم سمی ترین‌نوع شخصیت میتونه باشه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
لجبازم بوده گویا

اره 

کلا وقتی چند حرکت سم دیدی باید همون اوایل رابطه کات کنی و فرصتی بهش ندی

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
با یکی دوست بودم میدونم از همه لحاظ برام خوب نبود ولی بازم خودم و مقصر میدونم و میگم اون خوب بود من ...

اعتمادب نفستو گرفته اصلا این مدلی فکر نکن 

ضمنا اصلا تو ی رابطه اشتباه بی سر و ته بودی پس تموم کردنش یه تصمیم درست بوده منتها حس وابستگی داره اذیتت میکنه یه چندماه بگذره اوکی میشی 

اعتمادب نفستو گرفته اصلا این مدلی فکر نکن ضمنا اصلا تو ی رابطه اشتباه بی سر و ته بودی پس تموم کردنش ...

اصلا اعتماد به نفس ندارم و میگم چرا دوستم نداشت چرا تو یک سال نتونستم کاری کنم که دوستم داشته باشه و الان که واضح میگه نمیگیرمت چرا هنوز میخوام تلاش کنم چرا از چشمم نمیفته 

اینم بگم تو اینستا کلی دختر فالو داشت بعد کات با من رفت با یکی از همونا😂 از همه لحاظ تاکسیک بود لعن ...

خداروشکر کات کردی

این زنجیره ای با یکی کات میکنه میره بعدی....و این داستان ادامه داره

مرد زندگی نیستن اینا