2777
2789

لاو بامبینگ انجام میداد و خب چون تاحدودی روانشناسی بلدم متوجهش میشدم

و اینکه خودشیفته بود و دنیاش حول محور خودش میچرخید

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چیز و به نفع خودش تفسیر میکرد و فقط منفعت خودش مهم بود ، اگر روز بود می‌گفت شبه چون اون براش مهم ...

منم داشتم 

وحشتناک بود

پسره فقط در حد آشنایی بود

میگفت چرا لباس خاکستری پوشیدی😐جوابش دادم

تو در حدی نیستی بخوای نظر بدی

اون موقع ها که نامزد بودیم میترسید کسی مخمو بزنه یا از ازدواج منصرفم کنه😂🤦🏻‍♀️یمدت یکاری کرد قید دوستامو بزنم

غیرتشم برام خیلی عجیب بود

یادمه یه پسره هی گیر داده بود بهم نمیدونم چطور شمارمو پیدا کرده بود بهش گفتم اینم گفت تو باهاش قرار بزار بریم پیشش

ما رفتیم یارو فهمید تنها نیستم کلا جلو نیومد ولی ایشون ول نکرد تا جلو در خونه اشون رفت شیش جیبش پر چاقو پنجه بوکس بود

اخرش پدر پسره اومد گفت غلط کرد تو ببخش😂🤦🏻‍♀️

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

کلا بددل بود، خسیس هم بود

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

چقدر دلای دخترامون امشب پره... 

امضامو بخون ❌منو گرفت بالاخره 😂💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

اکسم هی از اکسش حرف میزدهی میگفت افسردگی گرفتم می‌خوام خودمو بکشمدر صورتی که اصلا افسرده نبود اینارو ...

اینم بگم تو اینستا کلی دختر فالو داشت بعد کات با من رفت با یکی از همونا😂 از همه لحاظ تاکسیک بود لعنتی

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

لاو بامبینگ انجام میداد و خب چون تاحدودی روانشناسی بلدم متوجهش میشدمو اینکه خودشیفته بود و دنیاش حول ...

لاو چی ؟

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

ی آدم ک آدم نبود و ادای خواستگارارو برام درمیاورد 

وقتی فهمیدم ک دیگه تمام تکنیک های روانی مخ زنی دخترارو روم اجرا کرده بود 

بمباران عاشقانه 

تکنیک نگ زدن 

تکنیک پوش پول 

و....

عیبی نداره سپردمش ب خدا 

وقتی فهمیدم تا13سالگی تو بغل مادرش میخابیده واینقد بچه ننس هرچند الان دیکه مستقل شد اما دیگه ازچشمم ...

😄

مرد باید قوی باشه

منم خوشم نمیاد مردی که نتونه از خودش دفاع کنه