2777
2789

مدرسم خیلییی افتضاحه یدونه معلم خوب نداریم امتحاناشونم ک بخدا انقد سخته همه کم میگیرن ( بجز یکی دو نفر) انقد امتحان سخت گرفتن و درس دادنشون اشغاله ک هر بار کم میگیرم ی مدت درس نمیخونم 

چ بهونه ای بیارم از بهمن نرم ؟ میخوام فیلم دانلود کنم ببینم و کلاس خصوصی برم چی بگم ب مدرسه؟ دوازدهمم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

چرا فکر می‌کنی همه معلمای مدرستون آشغاله شاید مشکل از خودت باشه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب دوازدهمی اوکیه که نرو

من یازدهمم حسم همینه

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
چرا فکر می‌کنی همه معلمای مدرستون آشغاله شاید مشکل از خودت باشه

همه میگن و همه نمرسون کمه تو کلاس . وقتی تو یه کلاس بالاترین نمره ۱۴ پس مشکل از معلمه خودت معلمی میخوای از معلما طرفداری کنی مثلا مدرسه نمونه س هیچ امکاناتی نداره 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

مدرسه من ی دوازدهمی هست نمیره با مدیر حرف بزن حالا 

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
مدارس دولتی خیلی سخت میگیرن برا حضور تو مدرسه اگه غیر دولتی باشی ک راحت میگی نمیام من مدرسمون مجبور ...

از اول میدونستم اینطوریه نمیومدم این مدرسه😭🥲

همه میگن و همه نمرسون کمه تو کلاس . وقتی تو یه کلاس بالاترین نمره ۱۴ پس مشکل از معلمه خودت معلمی میخ ...

ببین عزیزم ی شیرینی چیزی بخر یا کیک درست کن واسه مدیرتون بگو می‌خوام غیرحضوری باشم بخونم 

اگر آدم باشه قبول می‌کنه 

همه میگن و همه نمرسون کمه تو کلاس . وقتی تو یه کلاس بالاترین نمره ۱۴ پس مشکل از معلمه خودت معلمی میخ ...

چون پایه کل کلاس ضعیفه اونجوری میشه مگه اینکه تو بعضی از درسا کل کلاس ضعیف باشه بعضی مثلا نه مثلا تو فیزیک ضعیف باشه همه تو شییمی همه قوی اون وقت حرف شما درسته

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

مدرسه من ی دوازدهمی هست نمیره با مدیر حرف بزن حالا

قبول نمیکنه میدونم

قبول نمیکنه میدونم

خودت که نه مادرت