2777
2789

شگرد پسراس برای وابسته کردن و مخ زنی فکرتو مشغول کنه اویزونش بشی بدبختت کنه

برای پسر بدرد نخور مردم همسری نکنید کقتی زنش نیستید و هیچ مسیولیتی قبول نکرده و تلاشی نکرده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با یروز آدم افسرده نمیشه که ولی میگم مثلا من زگ بزنم یا پیام بدم چیه خیلی بده؟

نه دیگه ببین هی میگی این دفعه عیبی نداره این دفعه هم عیبی نداره یواش یواش میبینی تویی ک به هیچ کس محل نمیدادی شدی اویزون اون ادم و اون ادم به کتفشم نیست و اینجاست ک میفهمی بازی خوردی و داغون میشی .

من بعد اون هیییچ پسری رو دگ باور نکردم .الان کسی بهم بیاد مستقیم ابراز علاقه هم کنه باور نمیکنم میگم دروغ میگه 

هعی خب چیکار کنم

بازم تکرار کرد و تلاشی نکرد اعتمادتو جلب کنه و هیچ تلاشی برات نکرد بلاکش کن همه پسرا بلدن چجوری برای دختر مورد علاقشون وقت و انرژی بزارن و اهمیت بدن  و تلاش کنن 

با یروز آدم افسرده نمیشه که ولی میگم مثلا من زگ بزنم یا پیام بدم چیه خیلی بده؟

بزاربیاد ببین دلیلش چی بوده سادگی نکن پسرا ساده نیستن برو پیجهای ضد زن و زن ستیزو ببین بهم اموزش میدن چطور دختر بدبخت کنن

بزاربیاد ببین دلیلش چی بوده سادگی نکن پسرا ساده نیستن برو پیجهای ضد زن و زن ستیزو ببین بهم اموزش مید ...

حتی دلیلشم نباید بپرسه چون اونطوری میگه اها ببین متوجه نبود من شده منتظر من بوده .وای این مدل پسرا مثل سرطان میمونن یهو میچسبن به ادم ول نمیکنن ادمو 

نه دیگه ببین هی میگی این دفعه عیبی نداره این دفعه هم عیبی نداره یواش یواش میبینی تویی ک به هیچ کس مح ...

پس ینی حالشو نپرسم ☹️☹️☹️باشه نمیپرسم کلی خوشم میومد ازش  شایدم ولم کرده

نه دیگه ببین هی میگی این دفعه عیبی نداره این دفعه هم عیبی نداره یواش یواش میبینی تویی ک به هیچ کس مح ...

واقعا حرفات چقد حق
منی که بعد این همه مدت با اینکه همه این حرفا رو درک میکنم نمیتونم ولش کنم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

آخ دست رو دلم نزار که شگرد همشونه برای اینکه اذیتت کنن و خودتو کوچیک کنی من سه بار این بلا به سرم اومده حالم بد میشه دیگه خیلی احساسی ام زود وابسته میشم خدا لعنتشون کنه 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

آییییییی دقیقا پنج ماه پیش من همین بود انقد خودمو خورد کردم که آن شدم زیر پاهاش اونم نه یکبار ۳ بار از سه تا پسر مختلف 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃