2777
2789
عنوان

خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 7113 بازدید | 208 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣🤣

اصلا نمیتونم چطوری اینو گفتم اصلا چطور از دهنم در اومد 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

تا الان فک میکردم تو هیچ عروسی خز نبودم اخه از همون بچگی واسه عروسیا میرفتم ارایشگاه ولی الان که عکس اون موقع رو میبینم 😭😭😭😭

اخه آرایشگرها چی پیش خودش فک کرده منو اون شکلی کرد

یه خط چشم زیر چشمام کشیده به پهنای یه سانت . یه سیلور ماه و ستاره هم از این گوش به اوت گوش وصل کرده.

۱۳ سالم بود

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

حالا من دوست پسر نداشتم واسه اینکه کم نیارم به دوستام میگفتم فلانی دوست پسرمه و باهاش رفتم خونه

وااااااای فکر کنننننن

تروخدا اگه بچه سن بلوغی دارین مواظب باشین با کیا میگرده رویا ش نشه دوس پسر خیالی

حالا من دوست پسر نداشتم واسه اینکه کم نیارم به دوستام میگفتم فلانی دوست پسرمه و باهاش رفتم خونهواااا ...

تو باز خوبی

یه هم‌کلاسی داشتم واسه جلب توجه انواع و اقسام دورغ و بلوف میزد. دوس پسر داشتن که صد بار تعریف میکرد رابطه شب اول عمه و شوهر عمش هم تعریف میکرد . 

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

با اجازه استارتر عزیزم... دوستای گلم میشه واسه باردارشدن منم دعا کنین شاید دعای یکی تون در حقم گیرا شد🥺🙏😭📿.. اجرتون با امام حسین

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

تو استوری با فرد خیالی میجنگیدم ، همینجوری الکی استوری دعوایی و تیکه دار میذاشتم 😐

شما خیلی عجیبید

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود

تو دفتر خاطراتم یه نوشته هست

(من بدون سجاد میمیرم،قسم میخورم)

حالا اصلا یادم نمیاد این سجاد کی بود😅😅

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

تو واتس اپ استوری میذاشتم و جوک می نوشتم.

البته بچه بودم ولی بازم بهش فکر می کنم دلم میخواد خودمو بکشم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.