2777
2789
عنوان

معجزه میخواممممممممم😭😭😭😭😭😭

253 بازدید | 16 پست

تو روخدا دعا کنین واسم امیدم تنهااااا شما نی نی سایتیها هستین من معجزه میخوام خسته شدم از همه چیییییی خسته ام تو رو خدا دعا کنین خدا منم ببینه دعاهایمنم قبول کنه تو رو خداااااا 😭😭😭😭😭😭

میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستی 🙏💚خیلی درمانده ام 😔😭 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معجزه ای وجود ندارهخودتون رو گول نزنید

اره راست میگی ولی چکار کنم خسته ترینم نمیدونم دیگه چکار کنم خدا منم ببینه

ههی کاش حال منم معجزه عوض کنه

دوسال که همه چی خرابهه :))                                            اگه کسی راهی برای دفع ازار واذیت همزاد بیماری های بی دلیل  بلده وتجربه دارهه لطفا بهم بگهه کسایی هم اعتقاد ندارن میگن خرافات وجود نداره لطفا پیام وریپ نکن حوصله بحث ندارم...

تا وقتی اون جملرو نوشتی تو بایو  تغییری نمیکنی خیلی جدی و قاطع دارم بهت میگم

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
تا وقتی اون جملرو نوشتی تو بایو تغییری نمیکنی خیلی جدی و قاطع دارم بهت میگم

اره زندگی و سرنوشت من همینه هرچقد بدوم باز همینه ولی چه کنم نمیتونم قبول کنم دیگه خسته ام و شکست خورده منتظر معجزه ام دیگه

ی رفع نحسی و پاکسازی انجام. بده 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

اره زندگی و سرنوشت من همینه هرچقد بدوم باز همینه ولی چه کنم نمیتونم قبول کنم دیگه خسته ام و شکست خور ...

همین الان داری خودت عقب می‌ندازی  . معجزه مال کسیه که امید داره تلاش میکنه نه کسی که میگه درمانده 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن